До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 кроки до ідеальних густих брів

Візажист Патрік Та пропонує три прості кроки для імітації густих пухнастих брів.

Гонитва за ідеальними бровами часто здається нескінченною. Колись у 90-х тонкі брови були нормою, але тепер ми прагнемо до густішого, пухнастого ефекту. Байдуже, гарні маєте брови чи ні, чудова новина полягає в тому, що на ринку є безліч приголомшливих продуктів, які допомагають створити ілюзію натуральних брів у найкоротші строки. Зірковий візажист Патрік Та дає поради, як імітувати густі брови. "Брови завершують образ — я б доповнював їх легким сяянням, невеликою кількістю хайлайтера і тушшю, — каже Та. — Ви матимете гарний природний вигляд".

Реклама
Попрацюйте з довжиною

"Мені подобається подовжувати брови й підіймати кінчики трохи вище від лінії природного росту. Багато які жінки фарбують брови й опускають їх униз, але варто трохи випрямити їхню форму і подовжити до скронь, це змінить обличчя. Такий трюк забезпечує природніший вигляд".

@PATRICKTA
Зачешіть волоски догори

"Еволюція брів означає, що тепер ми всі хочемо надприродні пухнасті брови. Не так багато продуктів, які справді можуть зробити брови дуже густими, тому я нещодавно випустив гель, щоб полегшити цей процес. Він забезпечує гнучкість волосків, але також прекрасно фіксує їх — вони тримаються весь день.

@PATRICKTA

У мене густі азійські брови, які ростуть вниз, і мені потрібен гель, який утримував би волоски й створював ефект ламінованих брів (великий тренд у США і Великій Британії). Рекомендую притискати волоски зворотним боком пензлика, щоб надати форми кожному, потім розчесати — брови будуть пухнасті на вигляд, а не пласкі. Це супер: адже коли вони пласкі, вони не мають такого природного вигляду. Піднімаючи брови вгору, можна зробити їх набагато більшими й густішими — а хто відмовиться від густіших брів?"

Замініть інструменти

"Якщо маєте негусті брови, ліпше використовувати маркер. За допомогою нього справді можна зімітувати додаткові волоски, малюючи їх лінію за лінією, штрих за штрихом, як справжні брови. Трохи старшим я б рекомендував використовувати помаду для брів, тому що вона ліпше тримається і забезпечує надійну фіксацію впродовж усього дня".

Помада-олівець для брів Brow Pomade In A Pencil, Too Faced

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.