До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 б'юті-тренди, які варто спробувати цього літа

Літо – час, коли не хочеться зайвий раз навіть торкатися обличчя, годі й казати про складний макіяж. Однак саме влітку, на тлі моря і пляжу, деякі б'юті-тренди стають особливо доречними. Vogue.ua подивився, до яких прийомів вдавалися провідні візажисти на показах колекцій сезону весна-літо 2019.

Сяюча шкіра

Багато дівчат скаржаться, що з настанням літа їхня бездоганна матова шкіра починає блищати. То чому б відразу не перетворити цей неконтрольований блиск у правильне сяйво? Саме так зробили візажисти на шоу Victoria Beckham, Michael Kors і Brock Collection. Головне – досягти ефекту природності. Тому звичний стіковий хайлайтер краще замінити на рідкий засіб, який легше нанести і розтушувати, так вдасться отримати необхідний ефект.

Реклама
Brock Collection
Victoria Beckham
Кольорові тіні

Коли ,як не влітку, експериментувати з кольоровими тінями? Наприклад, на шоу Versace ними малювали широкі стрілки відтінку бірюзи, у Simone Rocha моделям на верхні повіки розсипали золотистий глітер, а візажисти показів Erdem і Byblos зробили ставку на насичені неонові відтінки.

Byblos
Versace
Обвітрені губи

Ідеальний макіяж з чітко промальованими контурами і бездоганними лініями варто залишити на осінь, а влітку хочеться трішки побешкетувати. Зробити це максимально просто за допомогою ефекту "зацілованих" губ, коли помаду або блиск наносять на середину губи і недбало розмазують або вбивають подушечками пальців, не зачіпаючи контур і залишаючи його не надто рівним. Такий макіяж має жіночний і чуттєвий вигляд, але при цьому дає відчуття свободи, адже залишити червоний слід на келиху тепер не страшно.

Fyodor Golan
Jonathan Simkhai

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.