До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весна близько: 10 засобів з ефектом пілінгу на всі випадки життя

Традиційно зима вважається часом для пілінгів. І якщо на салонний пілінг ще потрібно зважитися (ми рекомендуємо), то пілінг удома це типова програма вихідного дня. Ми вибрали 10 пілінгів з різними властивостями, щоб надати сяяння шкірі, постраждалій від перебування під масками і в чотирьох стінах.

Крем-пілінг з жожоба, Dr Spiller

У складі цього крему від німецького бренду професійної косметики Dr.Spiller поліруючі часточки, мікрогранули жожоба. Тому треба наносити його на вологу шкіру м'якими круговими рухами. Після пілінгу шкіра сяє, але не від надлишку себуму, а від того, що видалено ороговілі лусочки шкіри. Маска містить олії і віск жожоба, так що підійде і для схильної до сухості шкіри. Використовувати її краще двічі на тиждень.

Реклама
Крем-пілінг з жожоба Jojoba Peeling Cream, Dr Spiller
Лосьйон-пілінг для обличчя з гліколевою кислотою Pure Actives, Collistar

Про користь кислотних лосьйонів і тоніків знають усі, а гліколевий Pure Actives Collistar — чудовий представник жанру. Для цього лосьйону гліколеву кислоту отримують із цукрової тростини; також склад збагачений бісабололом з ромашки — щоб заспокоювати шкіру. Гліколева кислота — зірка сучасної косметології: належить до АНА-кислот, підходить майже всім, позбавляє від гіперпігментації, слідів постакне, вирівнює тон шкіри і полірує її, надаючи сяяння. Користуватися лосьйоном треба вранці і ввечері, наносячи за допомогою ватного диска на обличчя і шию. Якщо плануєте лижі або яскраве сонце, то знадобиться хороший санскрін.

Лосьйон-пілінг для обличчя з гліколевою кислотою Pure Actives, Collistar
Peel Kit, HydroPeptide

До приходу весни варто пройти курс домашніх пілінгів. У наборі два флакони: перший містить мікрокристали для полірування і вітамін C; другий — 25-відсоткову молочну кислоту, яка відповідає за сяяння і гладенькість шкіри, а також пептиди, що стимулюють вироблення колагену.

Делікатний двофазний омолоджувальний пілінг Anti-Wrinkle Polish & Plump Peel, HydroPeptide
Пілінг Peel2Glo, Skin Tech

Пілінг для домашнього використання розрахований на двоетапне застосування, а тому включає дві ампули. Перша, Brightening, містить комплекс AHA-кислот (гліколевої, мигдальної, малеїнової), наноситься на 2-3 хвилини; її треба змити водою, промокнути обличчя рушником, потім нанести ампулу Filling. В її складі — транексамова кислота для освітлення пігментації, азелаїн-гліциновий комплекс і вітамін С. Пілінги краще проходити курсом, а можна приберегти для особливих подій.

Peel2Glow Purifyer & Skin Bloom, Skin Tech

І, хоча Peel2Glow нетравматичний і не спричиняє лущення навіть на чутливій шкірі, користуватися санскріном після нього все одно потрібно — за умови, звісно, що планується перебування на вулиці.

Маска-пілінг для обличчя Capture Totale Dreamskin, Dior

Коли потрібно діяти швидко, виручить SOS-засіб, маска-пілінг миттєвої дії Dior. Вона надає свіжості, якої зазвичай можна досягти після цілоденної ​​прогулянки на свіжому повітрі. Вона містить фруктові та гліколеву кислоти, завдяки чому розгладжує, очищає і освіжає шкіру, екстракти лонгози і опілії в її складі знімають запалення, а масло жожоба — живить.

Маска-пілінг для обличчя Capture Totale Dreamskin, Dior
Антивікова маска-пілінг L'Intemporel, Givenchy

Ця маска — один з перевірених засобів з категорії "не підведуть". Крім сяяння і чистоти, яких набуває шкіра після будь-якого пілінгу, вона забезпечує антивіковий ефект: наче підтягує овал обличчя і навіть, здається, злегка розгладжує носогубні складки. Склад комплексний: у ньому розробки лабораторій Дому — комплекс Timless Blend, який стимулює вироблення колагену, IR Sensitive для захисту від ІК-променів, похідна вітаміну Е, поліфеноли, гіалуронова кислота. Ну і, звісно, AHA-кислоти, які і діюють як поліроль. Таймінг перевищувати не можна: 2 хвилини — і змивати.

Антивікова маска-пілінг L'Intemporel, Givenchy
Пілінг для чутливої шкіри Derma Peeling, Rexaline

Вважається, що при чутливій шкірі пілінги як клас протипоказані. Все не зовсім так: якщо формула дбайлива, то й чутлива шкіра добре переносить процедуру. Швейцарський Derma Peeling Rexaline на вигляд як крем, а при нанесенні перетворюється на олію. У його складі — не кислоти або скрабуючі часточки, а ферменти, які розчиняють шар мертвих клітин. Його не варто тримати на шкірі довше десяти хвилин і застосовувати частіше, ніж двічі на тиждень. Сухій шкірі досить одного разу.

Пілінг для чутливої шкіри Derma Peeling, Rexaline
Нічний догляд: пілінг і сироватка Hyaluron-Filler, Eucerin

Пілінг буває і нічним, причому він змінює шкіру дійсно ефективно. Перевірений засіб Eucerin містить відразу два засоби під однією кришечкою. Перший — кремова емульсія з АНА-кислотами, які розчиняють омертвілі клітини шкіри, а гліцин сапонін — підтримує вироблення гіалуронової кислоти. Другий — гель з гіалуроновою кислотою: високо- і низькомолекулярною. Перша зволожує верхні шари шкіри, друга, молекули якої в 40 разів дрібніші, — "провалюється" в дермальні шари. Дозатор видає відразу два засоби. Їх треба нанести на обличчя і шию, щоб уранці прокинутися красивішою, ніж учора.

Нічна сироватка-пілінг Hyaluron Filler, Eucerin
Крем-ексфоліант для всіх типів шкіри Gentle Peeling, SoSkin

Попри те, що скраби для обличчя як клас остаточно вийшли з моди (вважається, що вони травмують епідерміс і руйнують мікробіом), іноді шкіру хочеться відполірувати, і ніжні кремові текстури тут безсилі — в тому сенсі, що не дають ось цього фундаментального відчуття генерального прибирання. Для таких випадків існує очищувальний крем-ексфоліант So Skin — це пілінг і живлення шкіри. Ензими папайї сприяють глибокому очищенню, стимулюючи відлущування. Він містить мікрогранули абрикосових кісточок і кварцову пудру — ті самі абразиви, яких іноді так бракує в догляді, а також ензими папайї для хімічного пілінгу. Каолін позбавляє від надлишків шкірного сала і витягує вміст пор, як пилосос. Склад збагачений екстрактом центелли азіатської, щоб заспокоїти шкіру після активного очищення.

Крем-ексфоліант для всіх типів шкіри Gentle Peeling, SoSkin
Пілінг Perfectionist Pro, Estee Lauder

Пілінг з АНА- і ВНА-кислотами Рerfectionist Рro так і називається — для миттєвого відновлення шкіри. І назву свою виправдовує. У ньому є саліцилова кислота — та сама, що найкраще справляється з чорними точками. Концентрація АНА-кислот (гліколевої, винної та лимонної) тут висока, 9,9%, та врівноважена гіалуроновою кислотою і компонентами, які знімають подразнення. Колір і рельєф шкіри поліпшуються миттєво: ​​результат є вже з першого застосування. Як і інші пілінги, потребує супроводу санскріном — якщо планується перебування на сонці чи в горах.

Пілінг Perfectionist Pro, Estee Lauder

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.