До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У потрібній тональності: найкращі тональні засоби сезону

Весна — час, коли особливо гостро хочеться змін. Вибираємо "одяг для шкіри" — найкращі тональні засоби сезону.

Givenchy

У цього тонального засобу — позначка Cityproof. Це означає, що він годиться для жителів мегаполіса. Тональна основа — насамперед засіб для догляду, який захищає проти забруднень ззовні й блакитного світла.

Реклама
Teint Couture City Balm, Givenchy

У Teint Couture City Balm особливо приємна текстура й властивість зволожувати шкіру завдяки гіалуроновій кислоті в складі. До складу також увійшов екстракт кориці, інгредієнт, який міститься в усіх засобах лінійки Teint Couture й допомагає поліпшити якість шкіри. Зручний легкий тюбик з дозатором, який можна носити навіть у кишені джинсів.

Teint Couture City Balm, Givenchy
Shiseido

Щоб представити новий тон Synchro Skin, Shiseido передали в редакцію величезну коробку мініпаковань, щоб кожен вибрав собі відтінок до душі. Тон виявився фантастичним: з освіжною зволожувальною формулою й ефектом dewy skin.

Кадр з промокампанії Shiseido

За це варто подякувати технології ActiveForce. Крім того, засіб підлаштовується під тон шкіри й тримається до 24 годин, попри спеку чи дощ, активну міміку, танці або спорт. Покриття виходить легким, але відчутно вологим, що в умовах офісу є просто неоціненним. Зрештою, вирішальний аргумент — SPF 30 і жодних олій у складі.

Стійкий тональний засіб для свіжого досконалого тону Synchro Skin, Shiseido
Clarins

Це ще один гібридний засіб нового покоління. Тональний флюїд Milky Boost за текстурою подібний до молочка, але від дотику до шкіри мікрокапсули, що містяться в ньому, вивільняють пігмент — і молочко перетворюється на тон. Склад збагачений екстрактами персика (живить шкіру й відповідає за комфорт під час використання) і ківі (заряджає шкіру енергією). Флакон — travel-friendly: мініатюрний, але місткий (50 мл проти звичайних 30).

Тональний флюїд Milky Boost, Clarins

Представляти новинку знову довірили топмоделі Хані Жіріковій.

Хана Жірікова в промоколекції Milk Shake Clarins
Sisley

Новинка сімейного бренду фітокосметики Sisley, Phyto Hydra Teint, сповнює захватом усіх, хто її спробував. З повагою до жорсткого таймінгу сучасного життя в Sisley створили формулу 'all in one', яка працює і як засіб для догляду, і як тональний крем.

Тональний засіб з ефектом догляду Phyto Hydra Teint, Sisley

На складі хочеться зупинитися окремо. Екстракт білої лілії, збагачений цукрами, пом’якшує, зволожує й заспокоює шкіру. Діоксид титану, фізичний сонцезахисний фільтр, захищає від UVA і UVB-променів (SPF15).

Phyto Hydra Teint, Sisley

Екстракт ківі, багатий на вітаміни й магній, слугує для шкіри енергетичним бустером, а екстракт грейпфрута надає сяйва. У складі також є екстракт гречки, знайомий нам за засобом для міленіалів SisleYouth Antipollution, — він бореться із забрудненнями довкілля, — і вітамін Е, антиоксидант.

Кадр з кампанії на підтримку Phyto Hydra Teint, Sisley
Кадр з кампанії на підтримку Phyto Hydra Teint, Sisley
Кадр з кампанії на підтримку Phyto Hydra Teint, Sisley
CellCosmet

Важкий люкс, тональна основа Cellcosmet CellTeint — насамперед догляд, а не камуфляж. Вона зважає на гормональний фон жіночої шкіри, містить зволожувальні, живильні й антивікові компоненти. У гамі — усього 4 відтінки (найкраще вибирати найсвітліший). CellTeint — розгладжує шкіру й вирівнює тон, надає обличчю здорового сяйва й запобігає жирному блиску. У складі — натуральні воски жожоби, соняшника й мімози, а також арганова олія. І, звісно, жодних силіконів.

Клітинний крем з тональним ефектом CellTeint, Cellcosmet
Make up Factory

Новий тональний засіб Make up Factory Velvet Lifting Foundation виходить у межах весняної колекції макіяжу марки. У нього ніжна кремова текстура й антивіковий ефект. Покриття — радше оксамитне.

Тональна основа Velvet Lifting Foundation, Make Up Factory

Velvet Lifting Foundation, Make up Factory

Matrixyl регулює клітинну активність, стимулює щільність і еластичність шкіри. Біополімер, видобутий із солодкого мигдалю, зміцнює епідерміс. У складі є найдрібніші золоті частинки, які миттєво освіжають обличчя, відбиваючи світло, а гіалуронова кислота — зволожує. Основу випустили у двох варіантах: для нормальної й схильної до сухості та для комбінованої шкіри.

Кадр з рекламної кампанії Make up Factory
IsaDora

Захисна тональна основа Skin Beauty найпопулярнішої шведської марки IsaDora найперший засіб за рівнем захисту від сонця: SPF35. Попри це, текстура ніжна й легка. Виробник радить спробувати наносити її вологим спонжем: так покриття виходить бездоганним і тримається набагато довше. Як і годиться тональному засобу нового покоління, Skin Beauty — більше засіб для догляду, ніж для макіяжу. Він живить, захищає й допомагає шкірі бути юною. У складі — фосфоліпіди з омолоджувальним впливом і мікросфери пудри, які згладжують мікрорельєф зморщок і пор.

Skin Beauty, IsaDora
Lottie London

Тональний засіб для тих, хто хоче заощадити, але водночас не втратити в якості. Матувальна основа містить вітамін С, робить обличчя сяйливим і створює легке стійке покриття. Підійде для жирної й комбінованої шкіри.

Selfie Ready Foundation, Lottie London

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.