КУПИТИ КВИТКИ

Тест редакції: німецькі beauty гаджети Geske

В Україні з'явились володарі дизайнерської нагороди Red Dot, beauty гаджети Geske, які допомагають зробити домашній догляд більш технологічним, ефективним та відчутно приємнішим. Редакція VOGUE UA протестувала пристрої і розповідає про власний досвід.

Альона Пономаренко, редакторка краси

Реклама.

У мене специфічна анатомія зони навколо очей, тому без темних кіл під ними я себе не пам’ятаю. З віком до кіл додалися набряки, які під дією гравітації та алергії на кота тільки прогресують, і в якийсь момент я просто перестала шуткувати: "The bags under my eyes are Prada", – і записалась на прийом до пластичного хірурга. Тепер нижня блефаропластика – в моєму to do листі, але потрібно дочекатися черги у зіркового лікаря (і зібрати потрібну суму – життя без мішків під очима виявилося дорогою перспективою).

Тим часом, я не корюсь обставинам і використовую все для того, щоб покращити вигляд періорбітальної зони. В хід йдуть кріокулі, всі можливі патчі, сироватки і креми. На жаль, ефект можна вважати гомеопатичним.

Warm & Cool Eye Energizer 6 в 1 Geske став для мене тим, що описують словосполученням "game changer". За допомогою QR коду на пакуванні я зареєструвала свій пристрій, пройшла онлайн діагностику стану шкіри навколо очей – і отримала протокол догляду. Тепер, коли я включаю пристрій, він автоматично запускає програму, створену спеціально під мої потреби, – охолодження плюс вібрація.

Масажер для зони навколо очей Warm & Cool Eye Energizer 6 в 1, Geske

Ергономічна форма металевої насадки дуже зручно лягає під око, а вібрація, яку видає прилад, – м’яка, але потужна. Мені здається, лімфа починає розганятися сама собою, щойно я натискаю кнопку. Потужність можна регулювати, але мені достатньо тієї, яку штучний інтелект підібрав для мене. Я вигадала лайфгак (сподіваюсь, виробник за це не скоротить гарантію на мій масажер): клею патчі і поверх прикладаю масажер. Подвійна користь.

До речі, масажер виявиться корисним тим, хто подорожує по роботі: в двох відрядженнях він врятував мене від набряків під очима, які неминучі, коли встаєш о 5 ранку після так званого сну в потязі дві ночі поспіль.

Зазвичай мені достатньо тижня, щоб "награтися" з гаджетом і потім використовувати його час від часу, але з Eye Energizer я нерозлучна. Довго навіть не прибирала Geske з бортика раковини у ванній, настільки мені подобалась його дія і зовнішній вигляд. А зараз просто переселила його у свою косметичку і ранком, по дорозі на роботу, азартно розганяю лімфу, сидячи на пасажирському сидінні в машині. Головне, не забути вчасно його підзарядити (провід йде в комплекті).

Віолетта Федорова, шеф-редакторка VOGUE.UA

Я з тих людей, які вірять у силу рутини та дисципліну. Саме тому з великим задоволенням наважилася включити до домашньої доглядової рутини мікроструми – інноваційний гаджет Geske 6 в 1.

Віолетта Федорова
Віолетта Федорова


Вже кілька років поспіль я періодично ходжу на салонні мікроструми, які допомагають боротися з моєю вічною набряклістю, але робити це регулярно не виходить – домашні гаджети якраз з'явилися вчасно. Лякатися слова "струм" не потрібно – апарат абсолютно безпечний, а інтенсивність імпульсів можна легко регулювати одним дотиком. В принципі, управління гаджетом – це пара натискань. Можна робити процедуру будь-де – вдома, в подорожі або навіть у дорозі. Я вже пару тижнів з GESKE і потрохи звикаю, що з ранку мені потрібно лише +12 хвилин до щоденної рутини. Чому саме стільки часу? Я використовую спеціальний додаток, де є різноманітні програми з відео-уроками, де показують як правильно все робити, скільки разів повторювати – кожен рух. Моя ліфтинг-програма якраз розрахована на цей час. Є й інші у додатку, згідно з вашим індивідуальним запитом – при реєстрації треба заповнити свої побажання, оцінити стан шкіри і просто почати. Включаєш, наносиш спеціальний гель-крем і опрацьовуєш кожну зону, починаючи з ключиць, повторюючи за моделлю на відео. Так-так, щоб розігнати лімфу, прибрати набряки, починати потрібно не з підборіддя чи чола, а нижче.



День за днем, щоранку, всього 12 хвилин – це легко, як почистити зуби. Включити додаток, нанести спеціальний гель і рухатися... За ці 14 днів можу сказати, що така регулярна стимуляція покращила колір шкіри, а також допомагає обличчю прокинутися вранці.

Поки що цього мені достатньо, але плани на Geske у мене точно більші – хочеться за його допомогою підтримувати і ефект від косметологічних процедур і відстрочити серйозніші маніпуляції, адже сила маленьких кроків набагато більша, ніж нам здається.

Наталія Шевченко, менеджерка з реклами

До процедури

Я завжди цікавилася пристроями для догляду за обличчям вдома і давно хотіла спробувати дермароллер – цей клас пристроїв омолоджує шкіру, підвищує вироблення колагену та допомагає сироваткам та кремам поглинатися краще. Шукаючи ефективний засіб, вирішила спробувати Geske MicroNeedle Face Roller 9 в 1 — він поєднує мікроголки та технологію звукової пульсації, і окрім мікроголкового ролеру, в комплекті є насадка з рожевого кварцу та охолоджувальний ролик.

Мезоролер MicroNeedle Face Roller 9 в 1, Geske

У мене комбінована шкіра з дрібними зморшками в зоні очей і на лобі, і головне, чого я очікувала від пристрою, – масаж, покращення тонусу та кольору обличчя.

Процедуру мікронідлінгу я робила через день, ввечері після очищення шкіри. Важливо не тиснути ролером на шкіру, щоб не травмувати її. Одну хвилину я приділяю зоні декольте та шиї, переходжу до обличчя, акцентуючи увагу на зонах навколо очей, губ та лоба. Відчувається легкий масажний ефект, незначне поколювання та пульсація, жодного болю чи дискомфорту. З технологією звукової пульсації я відчуваю кращій ефект від масажу, і засоби по догляду так краще працюють.

Після процедури

Можливо, комусь буде потрібно використовувати пристрій без режиму вібрації/пульсації, але це індивідуально, по відчуттям.

Після мікроголчастого ролера я використовую кварцову насадку, яка заспокоює шкіру та надає їй легкого сяйва, проходжу по масажним лініям обличчя, шиї та декольте.

Завершую вечірній ритуал кислотним тоніком, сироваткою та кремом. Після мікронідлінгу шкіра залишається злегка рожевою, без подразнення.

Що мене дійсно вразило — це ефективність косметичних засобів після ролеру. Сироватки та креми краще вбираються, шкіра виглядає більш зволоженою та доглянутою. Для кращих результатів я використовую сироватку з вітаміном С, хоча виробник застерігає щодо використання продуктів з ретинолом, кислотами та вітаміном С після процедури мікронідлінгу. Дійсно, після першого використання я відчувала легке поколювання, але шкіра швидко адаптувалася.

А ось охолоджувальний ролик став невід’ємною частиною моєї ранкової рутини. Його приємно використовувати для швидкого освіження обличчя та лімфодренажного масажу. На цю процедуру я витрачаю 4-5 хвилин щодня, після очищення.

За насадками легко доглядати – щоразу я обробляю їх засобом на основі спирту. Насадки з кварцу та охолоджувальну зберігаю у холодильнику.

Мезоролер MicroNeedle Face Roller 9 в 1, Geske

Мікроголки ролера супер делікатні, але ефективні. Вони стимулюють шкіру, покращують її текстуру і вирівнюють тон. Вже після кількох тижнів використання помітно, що шкіра стала більш гладкою, свіжою і підтягнутою, а дрібні зморшки зменшились.

Зручним доповненням є мобільний додаток, який можна отримати, відсканувавши QR-код на коробці пристрою. Він сканує обличчя і пропонує індивідуальний доглядовий ритуал. Коли тільки починаєш знайомство з новим пристроєм, це дуже допомагає.

Ольга Басовська, маркетинг менеджерка

До епохи кислот та ензімної пудри я була прихильницею ультразвукового очищення шкіри в кабінеті косметолога. Але зараз настала ера гаджетів для обличчя, деякі з яких можуть цілком замінити салонні процедури. На тестування мені дісталася електронна звукова термощітка Sonic Thermo Facial Brush 6 в 1, яка обіцяла глибоке очищення, масаж та прогрівання шкіри. Одразу скажу, що функцію прогрівання я протестувала, але залишила для більш холодної пори року. Певна, що ця функція стане в нагоді саме взимку.

Термощітка для обличчя Sonic Thermo Facial Brush 6в1, Geske

З точки зору користувача, враження від щітки дуже приємні. Вона має вигляд мініатюрного космічного човника з ніжною на дотик силіконовою щіточкою. Щітка легка, вміщується в долоню і дійсно зручна в використанні. Найбільше цей пристрій мені сподобався функцією масажу у вигляді лагідної вібрації.

Наношу на лице свій засіб для вмивання кремової текстури і проходжуся щіткою, що вібрує, по масажним лініям не більше 5 хвилин. Таки чином я отримую лімфодренажний ефект, якій допомагає прибрати ранкові набряки та поліпшує кровообіг, тобто надає обличчю свіжого відпочилого вигляду. Приємний бонус від щітки – вона класно виглядає в моїй ванній кімнаті.

Дарія Шульга, асистентка редакції

Дарія Шульга

Щітка для обличчя Geske дуже приємна на дотик — щетинки м'які, але ефективні, що робить процес вмивання не лише приємним, але й корисним ритуалом.

Щітка для обличчя Facial Brush 4 в 1, Geske

Шкіра після використання неймовірно гладенька та ніжна, а через мікромасаж, який роблять щетинки, активується кровообіг, і на обличчі з'являється легкий рум'янець. До цього я використовувала спонжі для вмивання, але жоден з них не давав такого ретельного очищення і відчуття свіжості, як щітка Geske. У мене чутлива шкіра, але тепер я можу легко і швидко видаляти залишки макіяжу та забруднення, не боячись подразнень.

Щітка для обличчя Facial Brush 4 в 1, Geske

Це справжня знахідка для тих, хто прагне ідеального очищення без зайвих зусиль. Після тестування цієї щітки, впевнено можу сказати, що вона стала справжнім мастхевом у моєму щоденному догляді. Ті, хто любить ритуали умивання та акцент в догляді робить на очищення шкіри, закохаються.

Про бренд

Geske German Beauty Tech — інноваційний бренд косметичних гаджетів для догляду за шкірою обличчя та тіла. Відзначений міжнародними нагородами, бренд поєднує в собі передові технології та знання дерматологів задля переосмислення домашніх ритуалів краси. Geske прагне зробити догляд простішим, ефективнішим та доступнішим.

За два роки бренд здобув понад 100 нагород, серед якихRed Dot Awards, Cosmoprof Award, CES Innovation Award. Серед поціновувачів пристроїв Geske – Періс Хілтон, Кортні Кокс, Ромі Стрейд, Ніна Добрев, Тоні Гаррн та Чарлі Д’Амеліо.

Фірмовий застосунок Geske допомагає визначати стан шкіри та надає інструкції для її покращення. Технологія аналізує показники на основі шести критеріїв здоров’я шкіри: забруднення, жирність, зморшки, інтенсивність мішків під очима, темні кола та текстура. Це можливо завдяки надзвичайно точному скануванню обличчя та штучному інтелекту, який персоналізовано рекомендує регламенти догляду у відновленні шкіри.

Гаджети виготовлені з високоякісного силікону та представлені в 11 кольорах, від базового білого, чорного, синього та сірого до яскравих аквамарину, бузкового, фіолетового і ніжного пудрового і рожевого.

Ціна пристроїв починається від 340 грн. Гаджети та косметика бренду доступні онлайн: та в мережі GxBar в Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.