До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стратегія молодості: уколи краси, які слід робити після 35 років

Promotion

Спільно з компанією Totis з'ясовуємо, які уколи краси рекомендовані після 35 років і що таке стратегія молодості.

Реклама

Будьмо чесними, сьогодні ніхто не боїться уколів. Тут як з аерофобією: важко згадати людину, якій страх літати завадив вирушити у відрядження чи відпустку мрії. З уколами та ж історія: можна панікувати, побачивши голку, скільки завгодно, але небажання мати гірший за однолітків вигляд пробуджує ген безстрашності. Більшість ознак віку, які ще десять років тому доводилось терпіти або маскувати (помітні зморшки, нечіткий овал обличчя, пігментація) сьогодні усуває серія ін'єкцій.

Але не встигли всі звикнути до того, що "проколоти гіалуронку" – майже те саме, що сходити на гігієнічну чистку зубів, як накопичився достатній клінічний досвід, який показує: після певного віку мезоін'єкції гіалуронової кислоти і вітамінів не мають сенсу. Помітного результату більше не дають, але вимагають частих візитів до косметолога (і регулярних інвестицій). Є й побічний ефект: папули, які розсмоктуються протягом декількох днів.

Сьогодні косметологи воліють виробляти персональні стратегії молодості для кожного пацієнта. Після 35 років (комусь – після 40) рекомендовані процедури, які стимулюють вироблення колагену і власної гіалуронової кислоти, допомагають регенерації шкіри. Терапія Lift Up – якраз з таких. Це авторська процедура підтяжки обличчя, яка поєднує пілінг та ін'єкції полінуклеотидів. Підтяжка і омолодження шкіри, – стверджують розробники, – настають вже після однієї процедури; для видимого ефекту не знадобиться цикл процедур.

Полінуклеотиди – це біомолекули, які стимулюють оновлення клітин кератиноцитів і активовують фібробласти, а заодно активовують ріст нових судин і відновлюють мікроциркуляцію в тканинах, властиву юній шкірі. Шкіра регенерується, а каркас обличчя стає вираженим і чітким.

Lift Up є і відкладений ефект: через 7-10 днів настає яскраво виражений ефект ліфтингу, – пояснює лікар, косметолог, фахівець з ін'єкцій Андрій Петрович. – Овал обличчя стає чіткішим, шкіра – пружною і гладенькою, обличчя – молодим і свіжим". "Побічний ефект" Lift Up теж вражає: розширені пори, які з віком розтягуються і перетворюються з крапок на мікроштрихи, – зменшуються. А загальний тон шкіри стає світлішим і рівномірнішим.

Lift Up поєднує дві процедури: ін'єкції біоревіталізанта на основі полінуклеотидів Mastelli Plinest і пілінг Innoaesthetics МСА35. У дуеті вони стимулюють природну регенерацію шкіри. Повний курс для тих, хто раніше не робив біорепарацію, – 2 процедури з інтервалом у місяць. Для підтримки результату "крок" між процедурами збільшується до 3-4 місяців – частоту визначає лікар на основі даних про вік, тип і шкіру.

Хороша новина у тім, що процедура є безпечною, підходить для всіх типів шкіри, а больові відчуття – мінімальні. Час відновлення – відсутній: ризик синців низький через використання надтонких голок, ні набряків, ні запалень. У той же день можна йти на захід і не ховатися від об'єктивів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.