До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому засоби Maria Galland використовують у найкращих спа світу

https://vogue.ua/article/beauty/kozha/pochemu-sredstva-maria-galland-ispolzuyut-v-luchshih-spa-mira.html

Засоби Maria Galland використовують у найкращих спа світу. За що їх люблять косметологи й естетисти всього світу і за що цінують клієнти, — читайте в матеріалі.

002 Ultim’Boost Purity, Maria Galland
Холістичний підхід

У Maria Galland практикують холістичний, тобто всеосяжний, підхід до краси. Це означає не просто діагностику шкіри й добір ефективного професійного й домашнього догляду, а й вивчення способу життя клієнта, його переваг у їжі, навантажень на роботі й загального рівня стресу.

Реклама
Spa Domaine De Rochevilaine, Більє, Франція

Естетисти бренду дадуть поради щодо харчування й поліпшення способу життя, підкажуть програми, які допоможуть знизити вплив стресу на організм і впоратися з емоційним вигорянням. Такий підхід здатний не просто поліпшити стан шкіри після процедури, а й змінити якість життя.

005 Ultim’Boost Lifting, Maria Galland

005 Ultim'Boost Lifting. Сироватка-бустер — найкраще рішення для ліфтингу шкіри: підтягує, живить, розгладжує й захищає завдяки алмазному комплексу в складі; зволожує і зменшує зморшки завдяки екстракту швейцарського Ice Wine. Ефективно бореться з наслідками способу життя, що позначуються на шкірі та можуть призвести до втрати тонусу й чіткості овалу обличчя.

Life Balance
La Prince Spa, Рим

Марія Галлан пропагувала ЗСЖ і життєвий баланс ще 60 років тому. Докладніше про історію жінки, яка змінила б’юті-індустрію, ми писали тут. Її підхід полягав у тому, що догляд за шкірою не обмежується нанесенням кремів. На стан шкіри впливають сон, стрес, рух, харчування, гормони й довкілля.

La Prince Spa, Рим

Комбінація цих чинників змінює стан шкіри та її потреби. Сьогодні подолати вплив епігенетичних чинників на шкіру — виклик для вчених і дерматологів усього світу. Свій внесок лабораторії Maria Galland зробили за допомогою лінійки сироваток-бустерів Ultim'Boost, які всього за 28 днів перетворюють зовнішність. Кожна сироватка спрямована на вирішення одного із шести основних завдань: глибоке зволоження, вирівнювання тону й рельєфу, регенерація та омолодження, ліфтинг, наповнення енергією і сяянням, захист від фотостаріння й усунення пігментних плям.

Лінійка Ultim’Boost, Maria Galland
Нумерологія

Постійні клієнти бренду не називають лінійок засобів і не запам’ятовують довгих назв кремів: вони відомі за номерами. Традиція тягнеться з 1962 року, коли засновниця, Марія Галлан, випустила 36 косметичних продуктів, серед яких був Крем № 5 Rejuvenating Cream, що став бестселером і легендою бренду. № 5 в назві з’явився як омаж Коко Шанель, але швидко з’ясувалося, що називати продукти за номерами — дуже зручно.

001 Ultim'Boost Hydration, Maria Galland
001 Ultim'Boost Hydration швидко, ефективно й надовго зволожує шкіру завдяки комплексу 4-молекулярної гіалуронової кислоти; відновлює шкіру, насичуючи її мінералами; захищає від зневоднення завдяки класиці французького догляду за шкірою — екстракту яблука.

Сьогодні в спа й салонах краси найчастіше запитують номер продукту, не називаючи його повної назви. Це спрощує життя, а хіба не до цього ми прагнемо?

Spa Domaine De Rochevilaine, Більє, Франція
Spa Domaine De Rochevilaine, Більє, Франція
Spa Domaine De Rochevilaine, Більє, Франція
Зіркові клієнтки

Серед прихильниць Maria Galland завжди було багато знаменитостей. Це і французькі актриси, і письменниці та художниці. Імен зіркових клієнток не розголошують, але достеменно відомо, що серед них є особи королівської крові.

Toscana resort Castelfalfi, Флоренція, Італія
Toscana resort Castelfalfi, Флоренція, Італія

003 Ultim’Boost Regeneration поліпшує регенерацію шкіри завдяки екстракту стовбурових клітин аргани, пептидний комплекс стимулює оновлення клітин; олія з м’якоті обліпихи максимально живить шкіру.

003 Ultim’Boost Regeneration, Maria Galland
У поєднанні зі спортом ще ефективніше

La Prince Spa, Рим

У спа при розкішних готелях завжди є фітнес: від йоги з пілатесом до тренажерів і гольфу. А в Maria Galland ґрунтуються на тому, що брак руху й фізичних вправ призводить до передчасного старіння шкіри: накопичення токсинів погіршує приплив кисню до клітин. А ось під час вправ мозок виділяє ендорфіни, що впливають як опіати: зменшують стрес, сприяють хорошому сну й підвищують насолоду від життя. Сама Марія Галлан вірила, що життя — це рух. І все життя захоплювалася танцями.


Марія Галлан

004 Ultim'Boost Radiance — сироватка-бустер, що наповнює шкіру енергією, надає сяяння; 24-каратне золото, що входить до складу, допомагає стимулювати активність шкіри, борючись з ознаками стресу й втоми; активує енергію в клітинах завдяки пептидам; екстракт солодкого перцю зміцнює, ущільнює й розгладжує шкіру.

004 Ultim'Boost Radiance, Maria Galland
Боротьба з фотоушкодженнями

Будь-який відпочинок, пов’язаний з перебуванням надворі, передбачає активний вплив ультрафіолету на шкіру. Так, сонце корисне: воно активує синтез вітаміну D, поліпшує настрій і циркадні ритми шкіри, нормалізує стан шкіри в разі псоріазу, фолікулярного кератозу й атопічного дерматиту. Але ультрафіолет підступний: він пришвидшує старіння шкіри й може спричинити сонячні опіки, гіперпігментацію і рак шкіри. Насолодитися сонячними ваннами й мінімізувати заподіяну сонцем шкоду допомагають засоби Maria Galland.

006 Ultim’Boost Uniformity, Maria Galland

До складу 006 Ultim’Boost Uniformity входить екстракт білого піона, що просвітлює, захищає, надає сяяння; екстракт перлів (зволожує, насичує, розгладжує); ліпосомний комплекс крес-салату і сої (зменшує пігментні плями, запобігає фотостарінню, вирівнює тон шкіри), і алантоїн (поліпшує текстуру шкіри, пом’якшує, усуває подразнення).

Захист від забруднень ззовні

Брудне повітря мегаполісів шкодить шкірі більше, ніж ми звикли думати. Смог і токсини забруднюють пори й здатні впливати на стан шкіри (від сухої до жирної й навпаки); можуть змінювати pH (від лужного до кислого), послаблювати її бар’єрні (тобто захисні) властивості. Вільні радикали викликають мікрозапалення і пришвидшене старіння. Глибоке очищення й нормалізація процесів обміну в шкірі допомагають їй відновити нормальний баланс і активніше чинити опір забрудненням.

002 Ultim’Boost Purity, Maria Galland

002 Ultim’Boost Purity має чудовий відлущувальний ефект завдяки екстракту квіток лотоса, що входить до складу засобу. Сироватка-бустер просвітлює й розгладжує шкіру завдяки екстракту лайма, а також матує і скорочує пори завдяки мастиці дикого фісташкового дерева.

Поєднання високоефективних інгредієнтів з підтвердженою ефективністю, холістичного підходу й революційних процедур, заснованих на майстерних мануальних техніках, зробило засоби й процедури Maria Galland Paris популярними серед найвідоміших жінок усього світу. Сьогодні ознайомитися з ними можна в найкращих світових спа. "Миттєві й видимі результати перевершують всі сподівання", — запевняють у Maria Galland Paris. У справедливості цих слів легко переконатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.