До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як підготуватися до Нового року за місяць, тиждень і день

Процедури, які треба зробити за місяць, за тиждень і за день до Нового року, щоб сяяти на вечірці й після неї.

За місяць

Входити в новий рік з чистого аркуша — чудова ідея, тому замість адвент-календаря можна розпакувати курс Sisleÿa Cure, що містить чотири флакони, по одному на кожен тиждень застосування. У Sisley його називають перезавантаженням для шкіри. Багатий на антиоксиданти екстракт гінкго білоба у його складі береже від окисного стресу, витяжки імбиру відновлюють обмінні процеси, а полісахариди півоній насичують вологою.

Реклама

Надати шкірі сяяння, яке буде помітним і на фото, і в житті, допомагають процедури, пов'язані з глибоким очищенням і поліруванням шкіри: курс пілінгів, омолодження за допомогою лазерних технологій, ін'єкції краси. Засновниця Starlit Group, дистриб'юторка косметологічних брендів і апаратів Тетяна Таран радить курс Medik8 "12 тижнів до WOW" (або хоча б кілька сеансів). Повна програма триває три місяці і включає шість процедур. Проте навіть одна-дві розкривають потенціал шкіри і її красу. Марія Кауфман, засновниця Anywell Facial Bar, рекомендує курс серединних пілінгів PRX-T 33: достатньо чотирьох процедур, щоб шкіра засяяла.

"Такі процедури потребують часу для відновлення шкіри, — пояснює косметологиня Любов Назаренко, засновниця студії Naturalezza. — Тому важливо допомогти шкірі та її мікробіому відновитися за допомогою щоденного домашнього догляду". Для цього вона рекомендує засоби з антиоксидантами, ензимами, вітаміном С, пептидами: вони підтягнуть шкіру і додадуть їй сяяння.

Дерматологиня, співзасновниця Litus Clinic Ірина Літус рекомендує процедури, які стимулюють вироблення колагену в шкірі: вони забезпечують ефект сяючого обличчя, який проявляється якраз через місяць. Це може бути векторний ліфтинг за допомогою препаратів на основі гідроксиапатиту кальцію (до прикладу, Radiesse), лазерне шліфування обличчя або мікрогольчастий радіохвильовий ліфтинг: він справляється з дрібними зморшками (як приклад, тими, що розташовані навколо очей і по контуру губ) і тонізує шкіру. "Можна розпочати курс ін'єкцій полінуклеотидів або амінокислот, щоб посилити дію колагеностимуляторів", — додає Літус.

Тим, хто має намір бути неймовірною в голій сукні, рекомендуємо курс ендермологічного масажу Starvac. Він коригує силует і виводить зайву рідину. За ефективністю процедура значно перевершує моделюючий ручний масаж, результат помітний після першого сеансу.

Нарешті, за місяць до свята корисні детокс і очищення шкіри у кабінеті косметолога. Вони звужують пори, сприяють ефективності будь-яких інших процедур, але добрі й самі по собі. Повноцінне зволоження допоможе розгладити мікрорельєф шкіри й вирівняти її тон.

Детокс-маска з хлорофілом, Perricone MD
За тиждень

"За тиждень до свят варто розпочати застосування overnight-препаратів — масок і кремів з різними ефектами, від зміцнення шкіри та ліфтингу до живлення й вітамінізації, — каже Любов Назаренко. — Вони заощаджують час і добре працюють саме під час нічного сну".

"Тиждень-два до Нового року — ідеальний час, щоб дати старт натуральному зволоженню шкіри, з яким вона буде легше переносити екстремальні умови — хай буде то штучне опалення, затяжний сезон вечірок, лижний тур чи подорож до океану", — каже Каріна Балаєва, косметологиня My Clinic. Вона радить шукати у складах засобів для догляду альфа- й полігідроксикислоти, а також DMAE (диметиламіноетанол), який зменшує глибину зморшок, не допускає передчасного старіння клітин і зміцнює їхні мембрани. Такий простий прийом дозволяє підійти до головної ночі у всеозброєнні.

Для тіла підійде термообгортання Styx: воно буквально загострює контури фігури, допомагає вирівняти поверхню шкіри, а ще дозволяє мати те чудове почуття, коли одяг не обтягує, а сидить вільно — через зменшення обсягів. Завдяки термоактивній дії гаряче обгортання сприймається радше як спа-процедура.

Марія Кауфман радить пройти кілька процедур масажу для обличчя. Це допоможе розігнати лімфотік, поверне чіткість овалу обличчя і рум'янець вилицям, позбавить мішків під очима та легкої набряклості. Ірина Літус нагадує, що тиждень до Нового року — чудовий час для поповнення водного резерву шкіри, біоревіталізації чи мезотерапії. "Можна зробити чистку, якщо є показання", — додає лікарка.

Чудово спрацює курс мікрострумової терапії CACI. Світські дівчата люблять його за ефект, який можна порівняти з підтяжкою обличчя. На шкіру наносять засоби з активними компонентами, вітамінами та мікроелементами і за допомогою мікрострумів поміщають у глибокі шари епідермісу. Мікроструми тонізують і м'язову тканину, колаген виробляється швидше, і обличчя стає свіжим, розслабленим, як після тривалих канікул.

І ще одна процедура, яку добре зробити за тиждень до вечірки, — RF-ліфтинг на мультиплатформі Viora. Після нього не потрібна реабілітація; зазвичай його радять курсом, але ефект можна відчути вже після першого сеансу. Високочастотний електричний струм прогріває дерму й підшкірно-жирову клітковину, прискорюючи обмін речовин, кровообіг у тканинах, оновлення клітин — і омолоджує шкіру. Рекомендуємо доповнити сеанс радіочастотним омолодженням губ Plump RF — це безболісна альтернатива ін'єкціям, яка не дає ускладнень; губи стають пухкішими і яскравішими.

Гелева СО2-маска-карбокситерапія Spaoxy Dual Gel, Dr. Medion
За день

За день до свята можна зробити улюблену процедуру знаменитостей OxyJet, яка перетворює обличчя, як фільтр Paris. Вона полягає в тому, що через природні коридори у міжклітинному просторі під тиском подається кисень, збагачений активними компонентами спеціальних сироваток.

Напередодні вечірки також підійде міостимуляція Lift It Up: коли м'язи скорочуються за допомогою імпульсного струму, шкіра повертає собі тонус. Ідеальний план — поєднувати таку процедуру з цілющою дією LED. Ефект: обличчя, як після відпочинку в горах.

Мадіна Іщук, косметологиня Beauty Zone, рекомендує записатися на процедуру для червоної доріжки Biologique Recherche, складові якої підбере косметолог. У ній можна поєднувати пілінг та електропорацію, яка вважається доброю альтернативою ін'єкціям краси та не залишає пошкоджень на шкірі. Також Мадіна рекомендує нову процедуру безін'єкційної біоревіталізації, де використовують надруковану на 3D-принтері гіалуронову кислоту, молекули якої у сім разів менші, ніж пора базальної мембрани. Метод оцінять ті, хто дбайливо ставиться до шкіри й не використовує ін'єкції.

Ще одна передсвяткова альтернатива ін'єкціям краси — Dermadrop, яка доправляє гіалуронову кислоту, вітаміни й мікроелементи у глибокі шари дерми. Щоб помістити їх у шкіру, використовується високий тиск, коли частки засобів і кисню потрапляють у шкіру з надзвуковою швидкістю.

Ірина Літус усе ж таки застерігає: "Не пробуйте жодних нових засобів і процедур напередодні заходу і, звісно, не проводьте агресивних процедур на кшталт ін'єкцій і лазерних шліфувань. Найкращою підготовкою стане легкий домашній пілінг, гоммаж або зволожувальна маска".

Тим, хто збирається влаштувати вечірку вдома, косметологиня Карина Бородько радить уранці зробити ексфоліацію за допомогою ензимів, а потім нанести маску, яка пом'якшить і зволожить шкіру. Святковим вечором, перед нанесенням тону, важливо використовувати сироватку або флюїд. Зіркова візажистка Наталія Стрільчук радить масаж гуаша поверх сироватки: так можна миттю позбутися набряклості і надати обличчю легкого рум'янцю. Для основи під макіяж ідеальними будуть засоби з мерехтливими часточками: вони практично непомітні, але наче підсвічують обличчя зсередини.

Масажер гуаша Face Moving, Payot

Текст: Олена Пономаренко

Photographer: Fernando Gomez @fernandogomezphoto

Make-up artist: Rosa Matilla for Dior and Real Techniques @rosamatilla

Hair stylist: Rosa Matilla by M.Ö.N Icon Team and GHD @rosamatilla

Model: Alicia Medina at Line-Up management @aliciamedina

Manicurist: Rosa Matilla for OPI Spain@rosamatilla

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.