До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гравець заміни: нові ін’єкції, з якими не знадобляться філери й нейротоксини

Більше ніякого ремоделювання й зміни природних пропорцій: сучасна косметологія рухається в напрямку натурального омолодження. Саме такого можна досягти за допомогою ін’єкцій SuneKos. Поліна Лазарева, сертифікована косметологиня, викладачка SuneKos Ukraine розповідає як наповнити сяянням зневоднену шкіру, повернути свіжість зоні навколо очей, а також у чому фішка амінокислот і який ідеальний вік для процедури.

Promotion

Реклама
Чому SuneKos?

Я ціную власну репутацію і час пацієнтів, тому хочу, щоб вони отримували якісний результат, а їхня проблема вирішувалася якомога швидше. SuneKos — це безпечний препарат, який забезпечує результат у 100% випадків.

Мені дуже імпонує унікальна запатентована формула SuneKos — жоден препарат не містить такої комбінації амінокислот. Крім того, робота зі SuneKos унеможливлює побічні реакції — мені не потрібно переживати щодо набряків, алергій або дискомфорту. Вже за добу шкіра має гарний і акуратний вигляд.

Також для мене важлива якість препарату. Компанія Professional Dietetics досліджує й розробляє амінокислотну формулу впродовж понад 20 років і продукує SuneKos відповідно до міжнародних стандартів GMP, розроблених для медичного виробництва.

У чому фішка амінокислот?

Амінокислотні комплекси абсолютно біосумісні з нашим організмом і запускають унікальні каскадні реакції. Тут як із харчуванням: щоб наростити м’язову масу й поліпшити стан тканин, ми переходимо на багату білком дієту. SuneKOS — це як харчування для шкіри, зосереджене на біорегенерації позаклітинного матриксу.

Формула амінокислот у SuneKOS сприяє виробленню не тільки колагену, який можна стимулювати також іншими методиками, а й еластину. Це вкрай важливий білок для організму — ключ до молодості, що надає шкірі пружності й сяяння. Філери допоможуть повернути об’єм, ботулотоксин — розгладить зморшки. Але на відміну від SuneKOS, вони не зможуть поновити вироблення еластину.

Чому амінокислот саме шість?

Величезне значення має те, які амінокислоти входять до складу препарату і як вони зіставлені між собою. У разі недостатньої кількості синтез білків не завершиться, а в разі надмірної — процес вироблення колагену й еластину буде змінений. Річ у тім, що до клітини все одно потрапляє не більш як шість амінокислот, проте деякі з них проникнуть швидше. В основі SuneKOS — формула із шести амінокислот, які найбільше представлені в ланцюгах колагену й еластину.

Акцент змістився з губ на очі

Пандемія, а саме щоденний атрибут у вигляді маски, змінила б’юті-тренди. Дівчата особливо зацікавлені у відпочилому вигляді зони навколо очей, лікуванні темних кіл, набряклості. На зміщення акценту вплинули і європейські стандарти краси. Так звана інтелігентна, природна краса заміщає агресивні стандарти кричущої краси "нульових".

SuneKOS 200 чудово адаптований для роботи із зоною навколо очей, оскільки формула містить гіалуронову кислоту низької молекулярної маси. Він ефективно усуває синяву й набряклість, поліпшує тонус шкіри, мікроциркуляцію завдяки дренажу. А завдяки стимуляції колагену й еластину шкіра стає щільнішою — так вирішується проблема "гусячих лапок".

Як засвідчує практика, завдяки ін’єкціям SuneKOS 200 в періорбітальну зону зникає потреба в небезпечних ін’єкціях у нижню частину кругового м’яза ока, які спричинюють набряк. Це чудовий вихід для пацієнтів, схильних до набряклості, і не готових до блефаропластики нижніх або верхніх повік.

Зневоднена шкіра — проблема №2

Також актуальним запитом є зневоднена шкіра. Відчуття стягненості, тьмяний колір обличчя, сухість та лущення непокоїть багатьох пацієнток. Щоб глибоко зволожити шкіру й надати їй сяяння, можна застосувати ін’єкційні методики — гарний ефект зволоження забезпечує SuneKOS 200.

Здебільшого цього не досить. Щоб комплексно розв’язати проблеми якості шкіри, потрібно подбати про здоровий спосіб життя: пити достатньо води, вживати вітаміни й амінокислотні комплекси. Я люблю призначати амінококтейль Nutrakos — він чудово живить шкіру зсередини, підвищує її пружність, зміцнює волосся й нігті.

А як же тіло?

В’яла шкіра, дрібні зморшки, розтяжки нерідко турбують пацієнток не тільки на обличчі, але й на внутрішній стороні стегон, рук, колін. У такому разі, крім рекомендацій з фізичного навантаження, питного й харчового раціону, нутрицевтиків, я призначаю ферментотерапію для тіла задля підсилення мікроциркуляції та ліфтингу, а також ін’єкції Sunekos Body, які допомагають привести шкіру в тонус і розгладити зморшки.

Яким є ідеальний вік для процедури?

"Ідеальний вік" — поняття відносне. Косметолог працює з проблемними станами шкіри незалежно від віку. Багато хто з дівчат вважає, що ін’єкційні методи в косметології застосовують тільки для корекції вікових змін. Проте для молодих пацієнток з порушенням зволоженості шкіри рекомендована процедура з амінокислотами й гіалуроновою кислотою.

Також у юному віці корисна превентивна стимуляція колагену й еластину, особливо в разі лущення, розширених пор, мімічних зморщок.

Наскільки болісна процедура?

Процедура безболісна, я проводжу її без місцевої анестезії, оскільки препарат не щипає під час уведення. Кількість проколювань нестандартна для класичної біоревіталізації. Загальна кількість проколювань у зону обличчя — 30. Тому дискомфорт подібний до відчуттів під час корекції форми брів.

Із чим можна поєднувати ін’єкції гіалуронової кислоти й амінокислот для досягнення кращих результатів age-management?

По-перше, це фракційні шліфування. Поєднуючи їх із SuneKOS, ми отримуємо ефект ліфтингу, звуження пор і розгладження зморщок унаслідок стимуляції колагену з різних сторін. По-друге, стабілізована гіалуронова кислота у вигляді філерів. Вводячи філери в шкіру, яка вже наповнена корисними речовинами, ми пролонгуємо ефект процедури, і гіалуронова кислота не сприймається шкірою як живлення.

Альтернатива ботулотоксину

Часто для усунення зморщок у зоні чола й міжбрів’я призначають нейротоксини, але деякі пацієнти бояться побічних ефектів. У цьому разі прекрасною альтернативою слугуватиме SuneKOS 1200, який ми вводимо канюлями, а не голками. Препарат дає змогу якісно відтворити об’єм завдяки біореволюметричному ефекту, який "підпирає" зморшки в можливих місцях їхньої появи. Міміка залишається абсолютно природною, і поява великих заломів унеможливлюється.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.