До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Етична краса: інновації без шкоди для тварин

Світ без тестування на тваринах – це реальність, якої необхідно досягти, – вважають в Групі L'Oréal. Це входить в перелік зобов’язань компанії щодо етичної відповідальності, наукових інновацій та захисту прав тварин.



З 1989 року у L'Oréal створюють засоби краси, не тестуючи продуктів та інгредієнтів на тваринах. Компанія інвестує в розвиток методів тестування, що не передбачають випробувань на тваринах, і об'єднує на цьому шляху наукове співтовариство. L'Oréal також співпрацює з регуляторними органами та особами, які ухвалюють рішення, щоб покласти край тестуванню на тваринах в усьому світі.

Реклама

Понад 40 років тому L'Oréal розробили реконструйовану шкіру людини, яка дозволяє оцінити вплив косметичних продуктів та інгредієнтів. Сьогодні у лабораторіях Episkin у Франції, Китаї та Бразилії компанія виробляє різні типи реконструйованої шкіри і передає цю технологію для використання у тестуванні продукції без залучення тварин.

Крім реконструйованої шкіри, компанія розробляє інші прогностичні методи, як-от молекулярне моделювання, експертні токсикологічні системи та методи візуалізації. Вчені компанії продовжують працювати над новими "нетваринними" методами тестування, зокрема на базі штучного інтелекту.

Відданість етичним стандартам є частиною програми сталого розвитку L’Oréal в інтересах майбутнього. Зобов'язання компанії охоплюють амбітні цілі до 2030 року в межах програми сталого розвитку та мають на меті залучити всю екосистему заради створення більш інклюзивного та сталого суспільства, включаючи розробку альтернативних методів тестування.

Група L'Oréal активно бере участь у міжнародних наукових проєктах, таких як LRSS, EPAA та RiskHunt3R, і постійно ділиться своїми знаннями з науковою спільнотою. Компанія організовує тренінги та вебінари через Академію Episkin і AFSA, беручи активну участь у наукових конгресах.

У L'Oréal впевнені, що краса має силу змінювати світ на краще. Компанія продовжуватиме інвестувати у наукові дослідження, щоб гарантувати безпеку продукції без шкоди для тварин.

Про L’Oréal

L’Oréal — косметична Група № 1 у світі. В унікальному портфоліо компанії — 36 всесвітньо відомих брендів, як-от: L’Oréal Paris, Garnier, La Roche-Posay, CeraVe, Lancôme, Yves Saint Laurent Beauty, Giorgio Armani, Kérastase та інші.

Зобов'язання L'Oréal охоплюють амбітні цілі до 2030 року в межах програми сталого розвитку "L'Oréal в інтересах майбутнього" та мають на меті залучити всю екосистему заради створення більш інклюзивного та сталого суспільства. Соціальна місія компанії L'Oréal, спрямована на вирішення важливих для суспільства питань, є частиною ДНК її корпоративної відповідальності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.