До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке Glass Skin і як досягти ефекту "скляної" шкіри

Останній б’юті-тренд Кореї ніяк не пов’язаний з веселими та незвичними продуктами, до яких громадськість встигла звикнути. Він має стосунок лише до фінального результату.

@christine_glow

Терміном "glass skin" позначають чисту, блискучу, гладеньку, прозору як скло шкіру. Тренд вірусно поширюється через соцмережі (хештег #glassskin).

Реклама
@nadiadrakest

Інсайдери стверджують, що ефекту glass skin неможливо досягнути миттєво – потрібно багато засобів, а також принцип накладання декількох слоїв продуктів. Засоби повинні проникати якомога глибше в шкіру, а не залишатися на поверхні. Тому два головні етапи – це ексфоліація та зволожуючі сиворотки.

<b>средства для гласс скин</b>

Еллі Чой, візажист-аматор із Лос-Анджелесу, власниця гладенького, сяючого обличчя, поділилася в соцмережах секретами свого щоденного догляду. На фото її шкіра зволожена і справді виглядає так, ніби у неї відсутні пори, як у немовляти. Її обличчя – кришталево чисте, як скло, і природньо сяє, так ніби на ньому декілька слоїв рідкого хайлайтеру.

@elliejellyb3an

Еллі каже, що її шкіра – комбінована: жирна в Т-зоні і суха на щоках. І стверджує, що будь-який хороший догляд за шкірою починається з очищення. Кожен вечір Чой знімає макіяж серветками Neutrogena's Makeup Remover Cleansing Wipes, потім вмивається спеціальним засобом – Cetaphil Daily Facial Cleanser или Kiehl's Ultra Facial Cleanser. Обидва чудово знімають макіяж, але не пересушують.

@udallllly_

Опісля, Чой користується тоніком Clinique Clarifying Lotion 3, щоб завершити очищення шкіри від забруднень. Це важливий етап у догляді, який більшість пропускає через страх зневоднювання шкіри. Насправді, це ще один спосіб її зволожити. Далі дівчина наносить зволожувальний крем. Два продукти, без яких вона не уявляє життя – це зволожувальний крем Cetaphil і Water Bomb Cream, Wonjin Effects, який більше підходить дівчатам із жирною шкірою.

<b>glass skin routine</b>

День через день Чой додає ще один крок у свій ритуал. Після очищення користується маскою Skinfood Black Sugar Strawberry Wash Off Mask, яка відлущує шкіру. У складі – цукор і полуниця, інгредієнти, які допомагають позбавитися від ороговілих клітин та тьмяності. Один-два рази у тиждень Чой користується тканинною маскою-патчем Innisfree. Ще одна порада, яку дає Чой – дієта. "Смажена і жирна їжа одразу відображається на стані моєї шкіри", – каже вона. І радить пити багато води, їсти більше фруктів та овочів.

@udallllly_

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Рай косметолога: Ірина Літус про б'юті-знахідки з Кореї

Що таке австралійський манікюр

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.