До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-засіб дня: сироватка Universkin

Б'юті-засіб дня – Universkin. Це сироватка, яку лікар підбирає і готує для кожного індивідуально. Процес займає не більше пів години, включно з діагностикою шкіри.

Chalayan

Сироватку Universkin розробила група французьких вчених, дерматологів, хірургів і фармацевтів. Вони вивчили публікації в медичній пресі за 30 років і зібрали інформацію про те, наскільки ефективні в догляді за шкірою інгредієнти засобів. З'ясувалося, що клінічно доведено високу ефективність таких компонентів: супероксиддисмутазу, рутину, ніацинаміду, азелаїнової, фітинової, саліцилової, ферулової, гліколевої, L-аскорбінової та коєвої кислот, арбутину, ізофлавоноїдів, ретинолу, D-пантенолу, алое вера, сульфат цинку, лактопептидів, мадекассосіду (чиста молекула індійського щитолисника), диметиламіноетанолу.

Реклама

Ці речовини виділили в чистому вигляді і перевели в порошкоподібну форму. Придумали базу на основі гіалуронової кислоти, пептидів, омега-3 – і спосіб, що дозволяє їх змішувати (це компактна центрифуга). Все просто: пацієнт приходить на прийом до косметолога, той оцінює стан шкіри і її проблеми, вибирає компоненти, які можуть їх вирішити, і готує склад на очах у пацієнта. "Добавки"-порошки запаковані в герметичні капсули; сироватка-основа – в окремій баночці. Після змішування сироватка зберігає свою активну дію протягом місяця, її зручно брати в літак і в косметичку завдяки компактному флакону. Пацієнт отримує засіб для вирішення проблем своєї шкіри. Лікар контролює стан шкіри і може варіювати з призначеннями залежно від ситуації. Варіювати – означає мати можливість вибирати з 1159 комбінацій.

Так вдалося реалізувати ідею догляду за шкірою за медичним принципом: конкретний пацієнт, симптоми, діагноз, рецепт, ліки, дозування, курс прийому. Творці кажуть, що Universkin – це ресторан для шкіри: все найсвіжіше, ніяких "консервів", які зберігаються роками. Кастомізація та індивідуальний підхід в дії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.