До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найкращих масок цієї зими

Зима – складний період для шкіри. І через погоду, і через хронічний стрес. Проте, на щастя, врятувати шкіру – найлегше. Vogue.ua обирає 8 масок для обличчя, які стануть у нагоді цієї зими.

Заспокійлива антистрес-маска BalancingMask, HydroPeptide

Цю маску з журавлиною та гранатом, яка зміцнює і активізує захисні функції шкіри, радять для екстремальних умов, до яких, без сумніву, належать сонце, вітер, холод, сухе повітря тощо. Вона діє дуже швидко, допомагаючи шкірі відновлюватися (у складі є спеціальний антистресовий пептид) та сяяти. Пептиди у формулі стимулюють синтез колагену III типу, ензими – видаляють омертвілі клітини та оновлюють роговий шар, рослинні стовбурові клітини ехінацеї уповільнюють старіння. Із цією маскою працює правило "що довше користуєшся, то кращий ефект маєш". У маски ніжний аромат ягід, а наносити її пропонують пензликом. Це добра порада для всіх масок (окрім тканинних, звісно).

Реклама
Заспокійлива антистрес маска Balancing Mask, HydroPeptide

Заспокійлива й відновлювальна нічна маска для сухої шкіри VelvetSleepingMaskWithSaffronFlowers, Sisley

Маски Sisley не потребують окремих рекомендацій, проте про нічну маску з шафраном варто сказати окремо. По-перше, вона наноситься на ніч і працює не 15–20 звичних хвилин, а декілька годин. По-друге, хоч на пакованні зазначено "для сухої шкіри", вона підходить людям з різними типами. Радимо попросити пробник у магазині та спробувати засіб. З великою вірогідністю він змінить ваше уявлення про якість догляду. Загалом, склад такий, що спершу не розумієш, чи це висока кухня, чи це догляд. У ньому – екстракт квіток шафрану, який заспокоює і прибирає дискомфорт, чебрецевий мед та масло каріте, які ефективно відновлюють шкіру, олії макадамії та насінння бавовнику, що відповідають за живлення.

Velvet Sleeping Mask With Saffron Flowers, Sisley

Нічна маска з камелією HydraBeauty, Chanel

Ця маска не просто зволожує шкіру та насичує її киснем. Вона обіймає обличчя. Ласкава текстура, лагідний аромат, – без перебільшень, це емпатичний продукт, який турбується не лише про стан шкіри, а про настрій та самопочуття. Творці маски надихалися явищем роси, коли вночі волога збирається у крихітні краплі. Текстура маски теж перетворюється на крапельки, щоб наситити шкіру киснем упродовж ночі. Як наслідок, зранку сліди втоми стираються, шкіра сяє, а риси обличчя отримують немов розслаблений вигляд. За це відповідають екстракт камелії, синього імбиру та комплекс мікроелементів, багатий цинком, міддю та магнієм.

Нічна маска з камелією Hydra Beauty, Chanel

Відновлювальна нічна детокс-маска SkinRegimenNightDetox, comfort zone

Незмивна відновлювальна нічна маска зі зволожувальним глюконолактоном, альфаглюканом дріжджів (утилізує відходи життєдіяльності шкіри та поламані клітини) і комплексом довголіття LongevityComplex™ надає сяйво і здоровий вигляд навіть дуже втомленій та стресованій шкірі. Її треба наносити курсом, протягом 28 днів, щоночі – не замість сироватки, а поверх неї.

Дикий індиго у складі засобу бореться з надлишком кортизолу і підвищує рівень бетаендорфінів; ягоди маки, багаті на антиоксиданти, нейтралізують вільні радикали; шпинат та карнозин протидіють глікації. А аромат із суміші ефірних олій – ялівцю, копаху, палісандру і кедру – тонізує і гармонізує емоції.

Відновлююча нічна детокс маска Skin Regimen Night Detox, comfort zone

Відновлювальна біоцелюлозна маска UltimateRecovery, Medik8

Маска здатна замінити похід на процедуру до салону. Якщо ми й перебільшуємо, то тільки трішки. Заспокійлива живильна біоцелюлозна маска просочена мінералами, що забезпечують детокс, та гіалуроновою кислотою для потужного зволоження. Маска освіжає, заспокоює й відновлює навіть найбільш чутливу шкіру. Морські водорості й натуральний цинк у складі заспокоюють і пом’якшують шкіру.

Відновлювальна біоцелюлозна маска Ultimate Recovery, Medik8

Бікомпонентний гель для карбоксітерапіїСО2Spaoxy, dr. Medion

Карбоксітерапія – популярна салонна процедура, яка покращує лімфо- та кровоток. Карбоксітерапія в домашніх умовах теж можлива – у нагоді стане легендарна японська маска Dr.Medion. А балончику – два контейнери, вміст яких зберігається окремо та змішується лише при натисканні на помпу. Отримана в результаті суміш стимулює природний метаболізм шкіри, насичуючи її киснем і життєво важливими нутрієнтами. Цю маску можна робити хоч щодня – вона надає енергії та свіжого вигляду тьмяній шкірі, звужує пори, тонізує. Навіть шкірі, здається, легше дихати. Для додаткового ефекту ліфтингу радять наносити маску знизу догори. 10 хвилин – і обличчя виглядає (і почувається) краще.

У складі – екстракт кореня лакриці та шоломниці байкальської, листя артишоку, буряка, дріжджів, чайного листа та полуничного соку.

Бікомпонентний гель для карбоксітерапії СО2 Spaoxy, dr. Medion

Очищувальна і матувальна маска PurifyMasque 10, Eneomey

Взимку страждають не лише ті, у кого чутлива та / або суха шкіра, але й ті, хто має жирний або комбінований тип шкіри. Склад себуму може змінюватися, висипання – частішати. Запобігти проблемам, глибоко очистити шкіру та збалансувати її допоможе маска французького популярного бренду з догляду за шкірою Eneomey (який віднедавна доступний не лише в паризьких аптеках, але й в Україні). Усього 2 хвилини займе застосування очищувальної маски PurifyMasque, яка містить 10% гліколевої кислоти. Вона фактично працює як пілінг, але більш м’яко та поступово. Маска містить глину, яка абсорбує шкірне сало, а також здатна звузити пори та усунути забруднення з поверхні шкіри. Важливо не поєднувати цю маску зі скрабом, адже вона повноцінно його замінює, імітуючи природний процес оновлення шкіри.

Purify Masque 10, Eneomey

Інтенсивна маска DermActeIntensiveEvenComplexionMask, Academie

Французський бренд зі сторічною історією Academie створює м'які та дієві формули. Вони ніколи не бувають агресивними – працюють ніжно, але ефективно. Листова маска з вітаміном С здатна повернути шкірі сяйво, позбавляючи її тьмяного відтінку. Тканинна основа маски розроблена із застосуванням технології BlackOak, що перетворює японський дуб Ubamegashi в деревне вугілля. Завдяки цьому маска прилягає як друга шкіра, а її компоненти проникають якнайкраще. У складі засобу – вітамін С, екстракт лимона, а також комплекс, що вирівнює тон шкіри та бореться з пігментацією. 15 хвилин з маскою на обличчі достатньо, щоб радіти відображенню у дзеркалі.

Derm Acte Intensive Even Complexion Mask, Academie

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.