До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чарівна паличка: знамениті візажисти про помаду

Від подрібнених дорогоцінних червоних каменів, якими прикрашали свої губи жінки стародавньої Месопотамії до індивідуального відтінку помади "Balmoral", який спеціально виготовили до коронації королеви Єлизавети Другої 1952 року, помада завжди відігравала особливо важливу роль у світовій історії макіяжу. Видатні візажисти світу – про б'юті-засоби всіх часів.

Шарлотт Тілбері, візажист, засновниця бренду Charlotte Tilbury Beauty

"Моє перше враження про помаду стосується раннього дитинства, – розповідає зоряний візажист, Шарлотт Тілбері. – Я спостерігала, як мама зі своїм бездоганним червоним манікюром фарбувала губи в тон нігтям. Вона говорила: "Червоні губи – ось твій ключ до успіху!" Особисто я називаю це щастям в упаковці. Правильно підібрана яскрава помада додасть впевненість в собі, додасть обличчю сяйва. Мій улюблений відтінок на кожен день – Pillow Talk (Charlotte Tilbury Matte Revolution). Я завжди починаю макіяж з олівця для губ Lip Cheat. Злегка усміхніться, а потім м'яко промалюйте контур".

Реклама
Кейт Монтано, візажист

"Мій улюблений б'юті-образ – Грейс Келлі у фільмі "Вікно у двір". Улюблена комбінація – тінт Red Dahlia марки Burt's Bees і олівець для губ Cocoa Lip Pencil Bobbi Brown. Останній ідеально підкреслює контур губ, а тінт – зволожує і додає кольору. Я ніколи не ставилася до макіяжу як до гриму, за яким треба приховувати свою невпевненість. Помада лише посилює мої жіночі чари".

Ганна Мюрей, візажист

"Моєю першою помадою була помада моєї бабусі – Helena Rubinstein у відтінку Сoral Рink. Вона віддала її мені майже закінченою. Тоді мені було близько 6-7 років. Я до сих пір пам'ятаю цей п'янкий аромат троянди і те, як бабуся щоразу наносила її перед виходом. У помаді я часто відчуваю себе дуже ошатною, особливо якщо губи занадто матові і акуратні. Щоб відчути себе більш безтурботно і легко, я волію наносити помаду пальцем, таким чином, розмивається природний контур губ, і візуально збільшуюються губи. Мій улюблений олівець – Velvet Matte Pencil відтінку Bahama, Nars, дуже крутий тілесний ще з 90-х років".

Худа Каттан, засновник і виконавчий директор Huda Beauty

"Чесно, помада дуже сильно впливає на те, як я себе бачу, як себе поводжу, як реагую на певні ситуації. Це також дає мені змогу розкрити кожне з моїх альтер-его. Мені подобається, як кожного дня я можу бути ким побажаю, залежно від обраного відтінку помади. Хоча мій улюблений – Day Slayer в лінії Demi Matte мого власного бренду Huda Beauty. Тілесний я вважаю найсексуальнішим відтінком; він нагадує мою першу в житті помаду Revlon. Я наношу олівець у напрямку до центру, щоб створити ефект більш пухких губ. Трохи кольору по центру, а потім розтираю помаду губами, поки не розподілю її по всьому роті. В кінці завжди промокаю губи серветкою. Один з моїх улюблених образів – культове руде волосся і вогняна червона помада Люсіль Болл у фільмі "Я люблю Люсі".

Мері Грінвелл, візажист

"Я використовую відтінок Crème in your Coffee марки MAC вже багато років. Він завжди зі мною в сумочці. Ніколи не намагайтеся змінювати відтінки: якщо знайшли той самий, ідеальний, відповідний, користуйтеся ним завжди! Помада допомагає мені почувати себе краще в будь-якій ситуації. Мені подобається відчувати її на собі. 40-і були знаковим періодом. Тоді кожна актриса носила помаду. Червона помада Max Factor була б моєю улюбленою, якби я жила тоді".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.