До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожева мрія: Dior запускає нову помаду

У Парижі представили нову помаду Dior Addict Stellar Shine. Обличчям новинки стала топ-модель, муза Будинку, Кара Делевінь.

Як завжди, новий запуск став плодом співпраці лабораторії Dior і креативного директора Дому з фото та макіяжу Пітера Філіпса. Помаду вирішили запустити під час Тижня моди у Парижі. Її застосовували за лаштунками шоу Dior.

Реклама
За лаштунками показу Dior FW2019Photo: Vincent Lappartient

Всього – 16 глянцевих, 4 переливчасті, 4 дзеркальні – 24 відтінки помади, в кожній з яких так чи інакше є рожевий пігмент. Для зручності гама розділена на чотири блоки: тілесні, червоні, сливові і коралові.

Очікувано, що помада зволожуватиме губи протягом 8 годин і даватиме невагоме покриття завдяки бджолиному воску у складі, легким оліям і алое вера.

З нагоди запуску модний режисер Гордон фон Штайнер зняв міні-фільм, головну роль в якому зіграли нові помади – і Кара Делевінь. З нього стає зрозуміло, що рожевий давно перестав бути символом легковажності та дівочих мрій. Це колір сильної, сміливої, впевненої в собі жінки, яка не боїться повстати проти правил. І танцювати, наче ніхто не бачить.

Подивитися, як знімали відео, можна ще в одному фільмі Dior.

Помилуватися Карою Делевінь, яка позує у промо на підтримку нової лінії помад, можна в галереї.

<b>dior addict stellar shine</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.