До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З паралельного всесвіту: 35 найкращих адвент-календарів краси на 2023 рік

Напевно, новорічні свята — це останнє, про що зараз думають українці. Проте Новий рік однаково настане. Для розради зібрали 35 найкращих beauty адвент-календарів. Принаймні помилуємося.

Фото: архів Vogue

Б’юті-адвент-календарі вже з’явилися в Європі. На вигляд вони неперевершені й пропонують розкішні сюрпризи, що подарують святковий настрій та налаштують на новорічні врочистості. Найрозкішніші засоби для догляду за тілом і обличчям, улюблені зіркові продукти й легендарні аромати, які проведуть у новий різдвяний сезон. Позаяк ледь не щотижня з’являється дедалі більше адвент-календарів краси, настав час створювати добірку найкращих адвент-календарів краси на 2022 рік від Vogue.

Реклама
Які бренди пропонують адвент-календарі краси?

Усі незмінні фаворити вже тут, серед них MAC Cosmetics, Space NK і Selfridges, а також довгоочікувані адвент-календарі Liberty та Harvey Nichols. Вони ущерть заповнені розкішшю, яку тільки може запропонувати beauty-галузь.

Адвент-календарі краси — чудовий спосіб випробувати культові продукти чи процедури, які ви могли проґавити. Є серед них і доступніші варіанти: наприклад, The Body Shop пропонує три бюджетні адвент-календарі на вибір.

Найкращі адвент-календарі краси 2022 року

Французький парфумерний Дім Diptyque повертається зі своїм бажаним щорічним адвент-календарем. Паковання прикрашене сяйливими сузір’ями, кожне з яких приховує ароматний сюрприз — різдвяну свічку в мініатюрі.

Diptyque Limited Edition Advent Calendar

У пропозиції від британської мережі елітних універмагів Selfridge представлено кілька косметичних засобів для догляду за волоссям і тілом та ароматів. Це календар для тих, хто потребує б’юті-частування з голови до ніг.

Selfridges 25 Days of Ultimate Beauty

Адвент-календар від європейської курортної організації ESPA запрошує в оздоровчу подорож з продуктами для обличчя, тіла та дому. Він натхнений чудовими курортами з усього світу й допоможе вам розслабитися та відпочити.

ESPA Wellness Advent Calendar

Інтернет-магазин LookFantastic пропонує набір культових засобів від популярних брендів, як-от Rituals, First Aid Beauty та Elemis.

LookFantastic Beauty Advent Calendar

В адвент-календарі від універмагу Liberty лінійка засобів для макіяжу та догляду за волоссям і тілом. Вона містить 20 повнорозмірних продуктів від 14 нових брендів.

Liberty Beauty Advent Calendar

Б’юті-набір від Space NK містить повнорозмірні рятівники краси, серед яких культовий Olaplex No.3 Hair Perfector, Caudalie Instant Detox Mask Vinergetic C+ і Medik8 Crystal Retinal.

Space NK Advent Calendar

У календарі Fortnum & Mason зібрано 28 культових косметичних виробів зі знаменитого салону краси Fortnum.

Fortnum & Mason Beauty Advent Calendar

А от адвент-календар Cult Beauty цьогоріч більший, ніж будь-коли. 36 продуктів таких брендів, як Augustinus Bader, Biossance, 111Skin і Sunday Riley, перетворять очікування свята на чарівну подію.

Cult Beauty Advent Calendar

Служба щомісячної підписки на красу Glossybox випустила адвент-календар з 28 засобами від культових косметичних брендів, серед яких 111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask, Glossier Balm Dotcom і м’ятний скраб для тіла Frank.

Glossybox Freeze the Moment Beauty Advent Calendar

Календар від MAC наповнений 24 вашими улюбленими косметичними продуктами – 18 повнорозмірні та 8 міні.

MAC Cosmetics Beauty Advent Calendar

Випуск адвент-календаря Penhaligons наповнений 24 найпопулярнішими ароматами бренду — щодня можна насолоджуватися новим. Ця дивовижна коробка містить популярну парфумовану воду Halfeti, мило Halfeti, парфумовану воду Constantipole, крем для рук The Favorite Hand Cream, а також парфумовані свічки.

Penhaligon’s Doors Of Wonder Advent Calendar

The Body Shop поклав до адвент-календаря велику кількість повнорозмірних речей: бестселерів бренду для тіла, живильних масок для обличчя, омолоджувальних скрабів для тіла, бальзамів для губ тощо.

The Body Shop Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar

Адвент-календар краси Acqua di Parma на 2022 рік зібрав широкий спектр засобів із запаморочливим ароматом: тут є як найновіші подарунки італійського бренду, так і герої, перевірені часом.

Acqua di Parma Advent Calendar

Святкова коробочка Christian Dior є квінтесенцією краси класу люкс. Золоті ноти віддають данину одному з культових кольорів Дому. У цій насолоді ви можете сподіватися на 24 розкішні сюрпризи, включно з повним доглядом за шкірою, свічками, ароматами й ексклюзивними різдвяними прикрасами.

Dior Advent Calendar

Роздрібний продавець класу люкс Harvey Nichols запускає дебютний адвент-календар краси, де представлено експертно дібрану колекцію з 30 найпопулярнішими брендами.

Harvey Nichols Beauty Advent Calendar

Окремо відзначимо календарі українських брендів

Mr.Scrubber.

Його створили, щоб показати красу України, розказати історію кожного регіону, подарувати особливу святкову атмосферу й косметичні засоби, що символізують дух того чи іншого регіону, містять відомий продукт чи аромат. Так, під номером 1 – Львів, що пахне кавою. У відповідному віконечку адвента – скраб для тіла з львівською кавою.

Mr.Scrubber

EVO derm

Advent calendar EVO derm можна дарувати близьким або собі. Він містить 24 засоби, які ретельно дібрали технологи бренду та які згодяться для кожного типу шкіри й волосся. Ви тільки подивіться, який гарний. Ті, хто їде за кордон, може розглядати цей адвент як ідею подарунка іноземцям.

EVO derm
EVO dermЗаголовок
EVO derm

У галереї — ще більше адвентів. Свято наближається.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.