До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На руки: хайлайтер для кутикули – новий хіт сезону

Час від часу кожен любитель блискіток трохи божеволіє та експериментує з хайлайтером: наносить його і на вилиці, і на перенісся, і на губи, і на ключиці, і на ноги. Звичайно, все залежить від приводу. Але чи додавали ми коли-небудь трохи блиску на свої руки? Здається, такого ще не було.

Не було, поки знаменита майстер манікюру з Південної Кореї, Юн Кьюнг Парк (відома в професійних колах манікюрним салоном Unistella) не поділилася світлиною свого манікюру в Instagram. І хоча її нігті доповнені масивними золотими прикрасами, навіть вони губляться на тлі блискіток, якими переливаються її руки. У підписі до фотографії дівчина запускає гештег #cuticleshadow і розповідає секрет блиску, відтінок якого – від фіолетового до рожевого – залежить від освітлення. Це все хайлайтер Diamond Bomb Fenty Beauty.

Реклама
@nail_unistella

Юн розповідає, що ідея нанести хайлайтер на руки зародилася з бажання стерти межу між світом макіяжу і світом нейл-арту. "Зараз мені по-справжньому цікаво приділяти увагу макіяжу рук і нігтів", – каже дівчина. Не дивно, що її джерелом натхнення стала героїня Зендаї у серіалі "Ейфорія".

@nail_unistella

Тепер залишилося тільки зачекати, поки світ захопить тренд на хайлайтер для кутикули і в мережі з'явиться перший пост з гештегом #cuticleshadow.

За матеріалами allure.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.