До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 б'юті-трендів наступної весни

Тижні моди завершилися, вибираємо найяскравіші тренди майбутньої весни, які можна спробувати вже зараз.

Giambatista Valli
Танок квітів

Флористика – модне захоплення світських дівчат – дісталась закулісся модних показів. Перукарі і візажисти використовують квіти, пелюстки, стебла, як оздобу зачіски і обличчя.

Реклама

<b>цветы на показах 2020</b>

Короткою дорогою

Стрижки стають коротшими. Боб, як і раніше, в моді (її вигулюють Кая Гербер і Белла Хадід), але популярність з нею ділять стрижки в дусі 90-х з глибоким бічним проділом і подовженою гривкою, а також короткі, "під хлопчика", зачіски з яскраво вираженими скронями.

<b>стрижки весна лето 2020</b>

Аплікації

Невидимі лелітки на повіках, як у Giorgio Armani, три ряди штучних вій, як у Gucci, золоті пера на переніссі, як у Simone Rocha, стрази, як у Valentino, тремтливі "сльози" на щоках, як у Acne, – художники з макіяжу прикрашають обличчя моделей з неймовірним натхненням.

<b>аппликации 2020</b>

Масивні сережки

Масивні сережки – не нова, але все ще гаряча тенденція, яка спрацьовує так ефектно, що вже кілька сезонів поспіль її без сумнівів зараховують до світу краси, а не аксесуарів. Та й справді, в різних випадках сережки можуть мати ефект хайлайтера, скульптурувати обличчя або підкреслювати красу волосся.

<b>сережки бьюти  2020</b>

Перебільшена краса

Зовсім несподівано на подіумах з'явився новий тренд – перебільшена краса. На шоу Balenciaga вийшли моделі з "імплантами" вилиць і губ, у Chanel дівчата з'явилися з чарівно припухлими, як після сексу, очима; у Louis Vuitton макіяж імітував збільшені ін'єкціями губи.

<b>утрированная красота 2020</b>

Яскравими барвами

Соковиті кольорові мазки на повіках ніби перекочували з живопису прямісінько в б'юті. Особливо ефектний вигляд мають забарвлені у жовтий лінії, як на показах Anna Sui, Oscar de la Renta і Marc Jacobs.

<b>яркие краски</b>

Вигадливі плетіння

Коси, які майже встигли стати добре забутим старим, – знову на верхівці популярності. Їх використовували стилісти великих показів – Dior, McQueen, Antonio Marras.

<b>косы 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.