До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оповиті трояндами: наївні б'юті-образи на шоу Rodarte

У Нью-Йорку минув показ Rodarte. За зачіски відповідала стиліст з волосся Оділь Жільбер, макіяж розробляв Джеймс Каліардос.

Показ відбувся на території Меморіального кладовища, а супроводом шоу став дощ. Головними героїнями нової історії Малліві стали казкові феї, які пробиралися по зарослих алеях в фантазійних барвистих вбраннях.

Реклама

Напередодні показу в Instagram-акаунті марки з'явилося фото оберемків троянд з підписом: "Як по-вашому, що ми робитимемо з ними?"

@rodarte

Вже через кілька годин стало зрозуміло, куди поділи квіти. В зачіски моделей, посланців марки. Незважаючи на те, що образи були заявлені як дещо декадентські і романтичні, в них проглядалася наївна традиція прикрашати ікони: безліч красивих яскравих кольорів, все найкраще на вівтар (в цьому випадку краси).

@rodarte

Стиліст зачісок Оділь Жільбер придумала вплітати живі троянди у волосся дівчат; вдались цілі водоспади і мальовничі вінки. Оділь іменитий стиліст; тільки цього року на її рахунку вже три обкладинки Vogue, включно х травневою обкладинкою Vogue Poland з Наталією Водяновою. Жільбер також часто створює зачіски для показів Haute Couture.

Rodarte
Rodarte
Rodarte

У поєднанні з яскравим, лубочним макіяжем, немов з листівок початку минулого століття, враження створювалось незабутнє. Головним по макіяжу призначили візажиста Джеймса Каліардоса.

@jameskaliardos

За манікюр відповідав Ейчі Мацунага (Eichi Matsunaga), японський нейл-дизайнер, що живе в Нью-Йорку. Серед його клієнток – Ніккі Мінаж і Менді Мур. Він вибрав золоте покриття, яке поєднував з масивними прикрасами.

Rodarte

Насолодитися б'юті-образами можна в галереї:

<b>родарте бьюти</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.