До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Засоби від джет-лагу, які допомагають заснути

Після довгих перельотів буває нестерпно складно заснути: режим бадьорості і відпочинку порушуються, а щоб налагодити його потрібен час (і міцні нерви). Утім, є план B: посилити вироблення гормону сну – мелатоніну. Допоможуть спреї, олії, краплі й бальзами. Vogue.ua обрав найефективніші.

Одрі Хепберн в фільмі "Сніданок у Тіффані"

Спрей для тіла і подушки Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist, The body shop

Реклама

Лінійка Deep Sleep британської марки The Body Shop підкорила серця багатьох дівчат. До складу спрею Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist входять ефірні масла ромашки, герані, ялівцю, які розслаблюють і заспокоюють нервову систему. До лінійки Deep Sleep також входять молочко для ванн Comforting Milk Bath Float, ефірна олія Essential Oil, зволожуючий засіб для тіла Peaceful Body Moisturiser і крем для душу Soothing Shower Cream.

Мелатон іновий спрей Melatonin Spray, Sprayable Sleep

Перший у світі мелатоніновий спрей для місцевого застосування створила американська старт-ап компанія із Стенфорда Sprayable Sleep. У його складі усього три інгридієнти: мелатонін, титозин і дистильована вода. Згідно з інструкцією необхідно розпорошити засіб по шиї усього декілька разів. Після використання людина порине у сон вже за годину. Препарат сертифікований і протестований, він є нешкідливим і не викликає звикання, чого не скажеш про снодійні засоби. Секрет ефективності спрею простий – легке збільшення кількості гормону мелатоніну – і спатимеш, як немовля.

Фото: www.indiegogo.com

Заспокійливий бальзам для сну Sleep Balm, This Works

Британський косметичний бренд This Works, створений легендарним бьюті-редактором Vogue і Conde Nast Кеті Філліпс, став відомим завдяки засобам з натуральних компонентів, які до того ж, діють. Бестселером бренду став мініатюрний заспокійливий бальзам для сну Sleep Balm, об’єм якого 8,6 грамів. Утім, на відміну від спрею, бальзам більш концентрований засіб, який довше залишається на шкірі, живить її і заспокоює нервову систему. До складу бальзаму увійшли олія лаванди, кокосу й магнолії з ефектом ароматерапії. Використовувати його можна на свій розсуд, наносячи на зап’ясток, шию чи скроні. Також в лінійці Sleep є спрей для подушки, нічна олія, крем і гель для душу.

Тайський бальзам для сну Sleep Balm, Pattaya Trading

Sleep Balm тайської фармацевтичної фірми Pattaya Trading став хітом продажів серед сувенірів і лідером з експорту в країни Західної Європи. У нього яскраво виражений запах лаванди, яка є головним складником засобу. Також до складу входить олія валеріани, деревію і м’яти. Об’єм – 30 мл, а витрата – мінімальна. Наносити можна і на шию, і на лице, і на зап’ястя.

Фото: www.Instagram.com/allusingstuff

Органічний бальзам для сну Sleep Balm Lavender and Bergamot, Badger

Американська марка Badger відома засобами для догляду за тілом, а візитівкою компанії став борсук, на честь якого назвали бренд. Органічний бальзам для сну міститься у металічній баночці-"шайбі"), об’ємом у 20 або 50 грамів. У нього пластична воскова текстура, як у знаменитого бальзаму- "зірочки", а використовувати його можна не лише перед сном, але і як помаду чи зволожуючий крем. Основний акцент в ароматі – на масло лаванди, а підбадьорливий бергамот фактично не відчувається.

Фото: www.iHerb.com

Краплі для сну Sleep & Relax Drops, Weleda

Гомеопатичні краплі для сну Sleep & Relax Drops німецького косметичного бренду Weleda користуються попитом в Європі, але в Україні їх не продають: доведеться замовляти онлайн або ж везти самостійно. Засіб можна вживати дітям з семи років. Дорослим достатньо п’яти крапель три рази на день. У складі екстракти валеріани й евкаліпту, які заспокоюють і нормалізують нервову систему, а на додачу ще й покращують сон. У Weleda також є розслаблююче молочко для ванни Lavender Relaxing Bath Milk, яке допомагає налаштуватись на міцний сон.

Краплі від безсоння DreamZzz

Краплі від безсоння DreamZzz – натуральний концентрат витяжок з рослинних компонентів і таких, як шипшина, меліса і конюшина. Краплі не тільки допомагають заснути, але й нормалізують роботу ендокринної і центральної нервової системи. Оскільки у складі немає психотропних, синтетичних, лікарських компонентів і гормонів, DreamZzz можна вживати дітям від двох років.

Краплі від безсоння Insomnia Drops, Professional Formulas

Гомеопатичні краплі Insomnia Drops американськрї фармацевтичної компанії Professional Formulas стали одним із найпопулярніших засобів від безсоння в США. Їх можна купити без рецепту – вони не викликають звикання. Лікують як сильне безсоння, так і незначні порушення сну, викликані стресами та втомою. Головні компоненти – екстракти ромашки і валеріани. Замовити можна напряму з Каліфорнії, термін доставки – до 10 днів.

Фото: www.naturalpartners.com/

SPA-еліксир для ванни й душу Life Sleep, Elemis

Британський бренд Elemis пропонує підготуватися до сну за допомогою еліксиру для ванни й душу Life Sleep. Розслаблюючий засіб містить 13 чистих ефірних олій, серед них олія елеми і пальмарози, а також основу, яка складається з олії амарантового дерева. Завдяки насиченому аромату нервова система повністю розслаблюється, а шкіра стає зволоженою та запашною. Щоправда, є деякі обмеження в застосуванні, зокрема вагітним жінкам радять попередньо пройти консультацію у лікаря.

Читайте також:

Секрет хорошего сна Беллы Хадид

6 часов сна – вред или польза?

6 фитнес-идей: любимые тренировки моделей на свежем воздухе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.