До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємний Санта: герої vogue.ua вибирають подарунки в ЦУМі

ЦУМ Київ і далі активно розвивається у сфері стійкості, і наступним кроком у цьому напрямі став запуск екодоставляння замовлень з інтернет-магазину tsum.ua на електромобілі BMW і3. Напередодні свят vogue.ua запропонував своїм героям скористатися цією послугою і розпитав у них про плани на Новий рік.

Валерія Гузема

Що для Вас означає Новий рік як свято?

Для мене Новий рік — це свято, яке об’єднує родину разом на всю ніч. Це час, коли хочеться багато мріяти й вірити в дива разом. Я обожнюю презентувати людям подарунки, бо це ще один привід, коли я можу зробити приємне своїм рідним і близьким.

На що зважаєте під час вибору подарунків?

Реклама

Останнім часом я здебільшого купую онлайн, оскільки це дуже зручно і неабияк заощаджує час. До того ж крамниці дедалі більше турбуються не тільки про комфорт клієнтів, але й про довкілля. Наприклад, екодоставляння ЦУМу — це ще й дуже стильна послуга, що відповідає sustainbale-тенденціям індустрії. Приємно, коли навколо тебе дбають про природу й доправляють замовлення не просто на автомобілі, а на електрокарі. Така ініціатива змусить автомобілістів задуматися над тим, щоб стати свідомішими й відмовитися від споживання пального та віддати перевагу екоавтомобілям. Зрештою це правильні кроки в напрямку до кращого майбутнього.

Ахтем Сеітаблаєв

Що для Вас означає Новий рік як свято?

Більшою мірою для мене це свято пов’язане зі спогадами про дитинство: ялинка в домі, сніг, очікування подарунків, спроби з’їсти всі солодощі у вигляді ялинкових прикрас. У дорослому віці так само згадую ці світлі емоції й відчуття, які дарують надію, що в цей період трапиться щось гарне і втішне.

На що зважаєте під час вибору подарунків?

Якщо я заздалегідь не знаю, що подарувати, або не знаю, на який подарунок від мене очікують, то намагаюся вибрати те, чим людина користуватиметься, або те, що часто потраплятиме на очі. У будь-якому разі я завжди сподіваюся, що мій подарунок буде корисним власникові та тішитиме його.

Вибираю подарунки і офлайн, і онлайн — усе залежить від ситуації й можливостей. Звісно ж, останнім часом через пандемію я віддаю перевагу онлайн-шопінгу. Це і зручніше, і безпечніше. До того ж сам факт, що подарунок або замовлення можуть доставити в будь-яке місце — прекрасний функціонал. Завжди приваблюють думки про те, що не потрібно кудись їхати, витрачати час на дорогу й затори, а можна просто заздалегідь замовити доставлення і заощадити ресурси й нерви. Що стосується екодоставляння — це взагалі новий рівень. Мені здається, що така природоохоронна опція робить подарунок набагато приємнішим.

Анна Козаченко

Що для Вас означає Новий рік як свято?

Новий рік ще з дитинства — моє улюблене свято. Я обожнюю абсолютно все — прикрашати ялинку вдома, створювати казкову атмосферу у власних ресторанах, купувати подарунки, пекти пряники, ходити на ковзанку. Це магічний час, який ніби повністю позбавляє тебе буденних проблем. У мене дуже багато новорічних традицій, любов до яких я намагаюся передати своєму синові.

На що зважаєте під час вибору подарунків?

Одна з улюблених традицій — я дуже люблю вибирати й дарувати презенти. Багато часу витрачаю на те, щоб підібрати те, що сподобається людині. Намагаюся заздалегідь прислухатися до рідних і близьких, щоб зрозуміти про що саме вони мріють тепер. Подарунок — це емоція, не обов’язково щось грандіозне, важливо бути уважним до деталей і дарувати від душі, це завжди відчувається.

Попри те що я вже дуже звикла до онлайн-шопінгу, придбання подарунків на Новий рік — зовсім інша історія. Я дуже люблю сам процес: гуляти по крамницях, вибирати, купувати іграшки, подарунки, пакувати, зробити десь паузу на каву або келих ігристого і так провести весь день. Це для мене ритуал. Іноді не виходить забрати подарунок особисто, тому доводиться замовляти доставляння. Здорово, що ЦУМ організував дуже своєчасний і зручний сервіс екодоставляння. До того ж корисний у всіх сенсах.

CO2-free проєкт доправляння київського ЦУМу створений у партнерстві зBMW Україна і постачальником електроенергії та енергоефективних рішень YASNO.

До Нового року в ЦУМі активні сезонні знижки до 50%.

Режисер відео: Maxim Getman @thefaceproduction

Світло: Artur Malimon

Стиль: Anastasiia Yatsenko

Макіяж і зачіски: Vitalia

Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.