До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перемогти безсоння: трюк, який допомагає військовим засинати за секунди

Якщо ви з тих, кому важко швидко заснути, можливо, вам буде цікаво дізнатися, що в TikTok нині набирає популярності нова (але насправді добре забута стара) техніка засинання.

Anna Daki. Фото: архів Vogue
@doctorjesss

Follow for more tips on how to fall asleep faster! Intsagram: doctorjesss

♬ Steven Universe – L.Dre
"Військовий метод", що здобув популярність в армії США і задокументований у книзі Ллойда Бада Вінтера 1981 року "Розслабся і перемагай: чемпіонський виступ", вважається ультраефективним трюком, що допоможе заснути всього за десять секунд. Або щонайбільше за дві хвилини. Коли безліч людей скаржаться на безсоння й проблеми зі сном, стане в пригоді будь-який трюк.

Отже, як це працює? По-перше, метод варто практикувати щодня, щоб відчути його повний ефект. Сподіватися приголомшливих результатів можна за шість тижнів практики. Ось усе, що потрібно зробити.

  1. Розслабте обличчя, включно з усіма м’язами і язиком, від нижньої щелепи до губ. Найімовірніше, вийде спочатку напружити їх, а потім відпустити.
  2. Опустіть плечі, щоб зняти напругу, і дозвольте рукам опуститися обабіч тіла.
  3. Видихніть, розслабляючи груди і зосереджуючись на диханні. Дозвольте ногам, стегнам і литкам розслабитися в процесі, дозволяючи гравітації в природний спосіб опускати їх униз.
  4. Очистьте свій розум на десять секунд, уявивши розслаблювальну сцену. Якщо це не спрацює, спробуйте повторювати слова "Не думай" знову й знову.
  5. Впродовж десяти секунд ви маєте заснути. Коли ви тільки починаєте практикувати метод, засинання може тривати до двох хвилин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.