До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Два засоби для пухнастих брів, за якими всі божеволіють

Словами не передати, як мені подобаються ці два засоби для густих пухнастих брів, які стали вірусно популярними в TikTok, — каже б’юті-журналістка Лорен Валенті.

Getty

Правду кажучи, мені пощастило з бровами — вони в мене від природи густі й об’ємні. Але хоч вони мають форму й щільність, їхня текстура завжди була не найкращою: прямі як палиці й завжди лежать акуратно, рівно вниз. Тоді як усе, що мені потрібно, — це певна пишність. Ось як у Фріди Кало або Брук Шилдс. "Такий собі еквівалент ірокеза на бровах", — описує мою мрію Крісті Штрейхер, гуру з LA. Але домогтися таких мені все ніяк не вдавалося.

Брук Шилдс. Фото: Getty

Коли Кара Делевінь стала brow-інфлюенсеркою, я, як і всі інші, гралася всілякими гелями для брів, воском і помадами, щоб домогтися об’ємніших і густіших брів, але часто розчаровувалася.

Реклама
Кара Делевінь

Жоден із засобів не був здатен зафіксувати густі, товсті волоски на місці без склеювання наглухо або без білих клаптів, ніби на бровах застиг клей. Тож я просто здалася. Однак завдяки TikTok-одержимості бровами несподівано дізналася про безліч засобів, які хвалили за суперрезультати. Я не могла втриматися, щоб їх не випробувати, і знову пройшла шлях спроб і помилок. Зате в загальному підсумку, на свою втіху, знайшла два продукти, від яких залишилася в захваті.

The Brow Glue Instant Brow Styler Nyx

Першим став стайлер для брів The Brow Glue Instant Brow Styler Nyx, демократичний засіб, що дістав високу оцінку від провідних тіктокерів, включно з торонтською візажисткою Стефані Валентайн з екаунтом @glamzilla. Це легкий гель, подібний до клею, що забезпечує надійну фіксацію, — без огидного білястого нальоту. Я рухаюся крихітним загостреним пензлем вгору й униз, наношу кілька шарів — і дістаю об’ємні, пухнасті брови з вирізненими волосками. Ношу тюбик із собою, щоб упродовж дня поправити макіяж у разі потреби.

@glamzilla

Who gave them permission? #makeuptiktok#makeupfyp#Fyp 

♬ original sound – Stephanie Valentine

Ще один TikTok-фаворит, який хвалять такі блогери, як Мікайла Ногейра, — віск для укладення брів Anastasia Beverly Hills. Густий, мультифункціональний віск виконує свої обіцянки й ніжно цементує кожну волосинку в потрібному положенні. Головне, дати йому кілька секунд, щоб застигти. Він створює ефект гладких, ніби заламінованих брів, і це та екстремальна фіксація, яка врятує в спеку або на тривалій вечірці.

Віск для укладення брів Anastasia Beverly Hills

Ці дві формули повністю покривають мої найнагальніші потреби в пухнастих бровах: більше текстури, більше стійкості, і що найцікавіше — спонукають до нових експериментів, чи не вперше за тривалий час. TikTok знову вражає.

Текст: LAUREN VALENTI

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.