Streetstyle: 7 наймодніших шарфів сезону осінь-зима 2024/2025

Температура різко падає, а довгого пуховика чи дублянки буде недостатньо: потрібно додати головний убір, пару рукавичок і гарний шарф усі необхідні аксесуари для боротьби з найхолоднішими днями сезону осінь-зима 2024/2025. Барвистий, з торочками або виготовлений у техніці кроше: шарф не тільки є мікстурою від холоду, а ще й пожвавить класичне довге чорне пальто. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць та зʼясував, які шарфи будуть наймоднішими цього сезону.

Шарф, перехрещений на плечах

Якщо вам не подобаються класичні шарфи, то ми знайшли найцікавіше і найвишуканіше рішення для стилізації. Візьміть аксесуар, покладіть його на плечі, як палантин, і схрестіть краї спереду, щоб отримати ефектний образ.

Дуже довгий шарф

На думку модниць, максішарф — обов’язковий атрибут осінньо-зимового вбрання. Щоб досягти несподіваного ефекту, обирайте товстий вовняний шарф з довгими торочками.

Шарф у тон одягу

Щоб уникнути несумісності та мати аксесуар на всі випадки життя, обирайте шарф у тон до верхнього одягу — пальта чи пуховика.

Шарф кроше

Кроше — улюблена серед багатьох модниць техніка створення речей, тож цього сезону варто зробити вибір у бік цього аксесуару, зробленого із в’язаних квадратів, адже він ідеально пасуватиме до найбільш класичних нарядів.

Універсальний шарф

Трикотажний шарф нейтрального відтінку — справжня класика осінньо-зимового періоду. Streetstyle-зірки носять його поверх пальт, пуховиків і блейзерів, а також загортають навколо капюшона світшотів.

"Пухнастий" вовняний шарф

Щоб зробити такий шарф, використовують особливу хутряну пряжу, яка створює "пухнастий" об’єм. Він дуже теплий і дозволяє грати зі стилізацією завдяки цій 3D-текстурі. Довгий "пухнастий" шарф — оригінальне доповнення до будь-якого образу.

Светр, надітий як шарф

Це найоригінальніша модна ідея поточного сезону — носити вовняний светр як шарф, зав’язавши його на шиї.

За матеріалами Vogue.it.

Популярне на VOGUE