До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе і його 10 ненудних костюмів

23 роки виповнюється сьогодні акторові Тімоті Шаламе, якого називають головною надією Голлівуду. Цього року він претендував на "Оскара" за роль у фільмі "Називай мене своїм ім'ям", цим самим став наймолодшим номінантом за останні 80 років, і йому пророкують номінацію 2019 року. Тепер за роботу в драмі "Гарний хлопчик", в якій він грає наркозалежного підлітка.

Тімоті Шаламе

Модні експерти вже чекають кожен новий вихід актора на червону доріжку, який не обмежує себе нудними костюмами, а завжди вибирає щось цікаве. Перш за все, Шаламе любить експериментувати з кольором, а силует вибирає прямий і без зайвих деталей. У його гардеробі є і однотонні двійки насичених відтінків – зеленого або червоного, і є костюми, на яких розцвіли квіти. Сам Тімоті себе модником не вважає, а в одному з інтерв'ю розповів, що послугами стилістів не користується: "Навіщо платити комусь гроші, щоб мені розповідали, що носити. Я дружу з багатьма дизайнерами і сам можу вибрати те, що подобається". Vogue.ua детально розглядає його світські виходи.

Реклама

<b>ТимотиШаламеКостюмы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.