До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жіночі смокінги в колекціях сезону осінь-зима 2019/2020

Дизайнери продовжують фантазувати на тему смокінга. У сезоні осінь-зима 2019/2020 цей чоловічий елемент black tie дрес-коду продовжує мирно жити в жіночому гардеробі. У колекціях з'являються як класичні моделі вовняних смокінгів з шовковими лацканами, так і небанальні інтерпретації з контрастними вставками з оксамиту або жакарду, а також розшиті мерехтливою ниткою або лелітками пари.

Tom Ford осінь-зима 2019/2020

Цієї осені дизайнери пропонують елегантні смокінги одягати замість вечірніх суконь. Рішення це не є новим, ще голлівудські зірки 1970-х добре його освоїли, але воно дотепер має ефектний вигляд. Головним орієнтиром сезону є осінньо-зимова колекція Saint Laurent, в якій Ентоні Ваккарелло пропонує різні варіації культового Le Smoking – від жакетів, розшитих стразами, до суконь-смокінгів.

Реклама
Saint Laurent осінь-зима 2019/2020
Givenchy осінь-зима 2019/2020

У колекції Alexander McQueen можна знайти авангардні смокінги, де обтислий силует костюма контрастує з об'ємними шовковими рукавами кольору фуксії, що створюють драматичний настрій. Balmain представили оксамитовий смокінг вільного крою, де замість класичних пар з лампасами – штани-банани. Дівчатам, які не готові до таких експериментів, варто звернути увагу на класичні моделі смокінгів у колекціях Givenchy і Tom Ford.

Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

Balmain осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua вибрав 10 смокінгів, які стануть прикрасою будь-якого гардероба.

<b>Смокинг_Фото</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.