До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки неба: 20 речей модного кольору весни

Відтінки блакитного кольору нарешті повертаються в гардероби – від пастельних тонів до насичених і глибоких. Лаконічні пальта, штанні костюми чоловічого крою, сукні на запах, асиметричні міді, а також різноманітні аксесуари відтінку літнього неба – знову підкорили серця дівчат на Тижнях моди в Нью-Йорку, Мілані та Лондоні.

Встояти перед красою цього ніжного і привабливого кольору – просто неможливо. Та й не потрібно. За прикладом стрітстайл-активісток у новому сезоні варто інвестувати в покупку маскулінного піджака, спідниці на запах або трикотажної сукні відтінків чистого неба. Сьогодні можна одягнути монохромний образ небесного кольору, завтра розбавити його білими аксесуарами, а післязавтра з'єднати різні фактури і відтінки голубого кольору в одному ансамблі, так створити складний образ.

Реклама

Знайти ідеально скроєний штанний костюм, весняний плащ або шовкову сукню блакитного кольору – простіше, ніж здається, адже дизайнери в новому сезоні попрацювали на славу. Так, у нових колекціях можна зустріти як романтичні сукні, так і діловий костюм з штанами або затишний лляний ансамбль. Vogue.ua вибрав 20 речей з колекцій сезону весна-літо 2019 наймоднішого відтінку весни.

<b>blue</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.