До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Техніка кроше в колекціях весна-літо 2022

Цього сезону дизайнери вирішили віддати шану 1960-му і 1970-му рокам — епосі хіпі, коли в’язання гачком було на піку популярності. Бренди надихнулися богемною естетикою та переосмислили техніку кроше, пропонуючи сучасне прочитання старомодного бабусиного в’язання. У колекціях весна-літо 2022 року з’явилися вишукані трикотажні штани, лаконічні спідниці, делікатні топи та в’язані сукні, від яких неможливо відірвати погляду. Дизайнери зробили ставку як на яскраві рішення з різноколірної пряжі, так і на богемні образи в нейтральних відтінках.

Alberta Ferretti

Кроше – один з найжіночніших і найтактильніших трендів, які цього літа треба встигнути приміряти. Попри його відвертість, в’язаний одяг досить просто вписати не лише у відпускний, а й у міський гардероб. Так, Alberta Ferretti пропонують міксувати чуттєвий топ з торочками в парі із широкими штанами, а Etro поєднують барвисте в’язання з денімом – такий образ сподобається шанувальницям богемної естетики музичного фестивалю Coachella. Тим часом у колекції Altuzarra ви зустрінете небанальне стилістичне рішення – топи-кроше, одягнені поверх брючних костюмів і лляних суконь, а в Jil Sander – ажурний трикотажний костюм, що здалеку подібний до пікселів за кольором. Якщо ви все-таки збираєтеся у відпустку, не забудьте взяти із собою білосніжну сукню з делікатної пряжі Jonathan Simkhai, яку можна носити поверх купальника на пляж, або спокусливий спідничний ансамбль No.21, в якому буде комфортно гуляти гарячим піском.

Реклама
Etro


No.21
Altuzarra
Tod's
Jonathan Simkhai
Jil Sander

Vogue.ua зібрав наймодніші речі цього літа, виготовлені в техніці кроше.

<b>crochet 2022</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.