До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пальта весни

Улюблених не залишайте – саме так хочеться сказати про пальто, з яким будемо носити нові ботильйони, приміряти не перший берет або капелюх, а також кокетливо щулитися від ще прохолодного вітру. Весняне пальто має бути надійним, але при цьому не важким, поєднуватися з рештою гардеробу, але бути самостійною його одиницею. Vogue.ua вибрав найкращі пальта цієї весни.

The Row весна-літо 2019
Все буде беж

Бежевий – хіт, який цієї весни звучатиме скрізь. Особливо чудовий вигляд цей благородний відтінок має на верхньому одязі, а якісне бежеве пальто стане інвестицією не на один сезон. Головне – вибирати класичні моделі без зайвих деталей.

Реклама
Max Mara весна-літо 2019

<b>BeigeCoat_SPR2019</b>

Друга шкіра

Шкіряне пальто – річ-хамелеон, з якою легко як перевтілитися в дівчину-вампа, так і постати в образі відчайдушної кар'єристки. Цієї весни дизайнери ширше подивилися на цю річ – у Міуччі Пради пальто рожеве і в найкращих традиціях 1960-х, а Донателла Версаче надихається пітоновим візерунком.

Tod's весна-літо 2019

<b>LeatherCoat_SPR2019</b>

Багатоклітинні

Чим більша клітинка, тим краще – це правило відмінно працює разом з верхнім одягом. І якщо взимку модні бренди експериментували з клітинкою різних кольорів, то з настанням весни їх улюбленим поєднанням стала чорно-біла.

Burberry весна-літо 2019

<b>CheckedCoat_SPR19</b>

Солдатська слобідка

Армійська естетика продовжує надихати модних дизайнерів. Причому одні з них для своїх колекцій використовують форму військово-морського флоту, а іншим більше подобаються солдатські шинелі темно-зелених відтінків.

Ralph Lauren весна-літо 2019

<b>ArmyCoat_SPR2019</b>

Вініловий флер

Вінілове пальто – річ для тих, хто не боїться привертати до себе увагу. Цієї весни дизайнери в основному використовують вініл на класичних моделях верхнього одягу, а ось у виборі принтів себе не обмежують – у Miu Miu глянцевим блиском покривають леопардовий візерунок, а Вірджил Абло більше любить дрібну клітинку.

Tibi весна-літо 2019

<b>VinylCoat_SPR2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.