До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які ботильйони купити цієї весни

Коли наймодніша шкіряна куртка цього сезону вже куплена, саме час підібрати до неї відповідну пару черевиків або ботильйонів, тим більше, що над новим сезоном весна-літо 2019 дизайнери добряче попрацювали. На подіумах панували ботильйони на геометричних підборах, різні черевики у стилі вестерн, шнурівка з нульових, футуристичні пари і грубі черевики у стилі гранж. Vogue.ua зібрав найстильніші пари сезону весна-літо 2019.

Redemption весна-літо 2019
Незвичайні підбори

Ботильйони на химерних каблуках цієї весни обов'язково мають бути в гардеробі у кожної модниці. Так, трикутний, циліндричний, ламаний, вигнутий, блискучий або такий, що імітує дерево, каблук створить навіть із мінімалістичної пари справжній арт-об'єкт.

Реклама

<b>необычных каблуки</b>

Шнурівка

Шнурівка, головний взуттєвий тренд нульових, знову на вершині популярності. Так, Louis Vuitton і Mary Katrantzou представили витончені гостроносі ботильйони, а Jeremy Scott зробили реверанс у сторону спортивної естетики.

<b>шнуровка1</b>

Дикий Захід

Черевики в стилі вестерн не планують покидати художній альбом модниць в новому сезоні. Навпаки, багато дизайнерів оспівали тему Дикого Заходу і зізналися у коханні козакам і всіляким черевикам у стилі вестерн. Так, Redemption прикрасили козаки за допомогою стразів, а Maison Margiela продемонстрували ефектну золоту пару ковбойських черевиків.

<b>казаки1</b>

"Пластик-фантастік"

Курс на прозорість не покидає модні рейтинги цієї весни, а набуває нового прочитання. Не обов'язково жертвувати власним комфортом та одягати чистий пластик. Достатньо буде кількох вставок PVC-матеріалу або прозорого пластикового каблука.

<b>пластик11</b>

Грубі черевики

Грубі черевики в стилі гранж – історія тривалістю в життя, яка з року в рік залишається все так само актуальною. Вони матимуть стильний вигляд як з повітряними сукнями, посипаними квітковим принтом, так і з потертими джинсами і футболкою з емблемою улюбленої рок-групи.

<b>грубые ботинки</b>

Відкритий носик

Прихильницям класичних ботильйонів варто звернути увагу на моделі з незвичайних матеріалів з відкритим носиком. За модними парами пряма дорога до Roberto Cavalli і Burberry.

<b>Открытый нос</b>

Білі пари


У новому сезоні весна-літо 2019 сміливо можна робити ставку на білі черевики або ботильйони, які нехай і не дуже практичні, зате радують око.

<b>белые1</b>

Декор

"Нехай завжди буде свято" – саме під таким девізом Balmain і Christopher Kane створили мерехтливі ботильйони, прикрашені стразами, а Prabal Gurung прикрасив фіолетові гостроносі пари за допомогою різнокольорового пір'я марабу.

<b>декор</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.