До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші квіткові принти осінь-зима 2019/2020

У новому сезоні осінь-зима 2019/2020 квітковий принт ділить перше місце за популярністю на подіумах з картатим візерунком. На зміну легким шовковим спідницям і топам, прикрашеним квітковими візерунками, дизайнери представили пальта, щільні сукні та жакардові брючні костюми зі схожими принтами. У центрі уваги – реалістичні і абстрактні квіти, тропічні і етнічні орнаменти, печворк і бутони польових рослин. Vogue.ua зібрав головні квіткові принти сезону осінь-зима 2019/2020.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020
Акварельний розпис

Акварельні квіткові орнаменти – небанальний варіант флористичних візерунків. У новому осінньому сезоні дизайнери демонструють абстрактні зображення квітів, що нагадують картини відомих художників. Несподівані поєднання кольорів і плавні переливи барв можна зустріти в колекціях Loewe, Richard Quinn, Alexander McQueen і Peter Pilotto.

Реклама

<b>цветы акварель</b>

З бабусиного саду

Романтичними польовими квітами, ніби з сільського саду, в новому сезоні прикрашені струмливі сукні, спідниці з оборками та ніжні хвилясті вбрання. Цієї осені їх можна і потрібно носити в парі з грубими черевиками, чобітьми-панчішками і туфлями у стилі Мері Джейн.

<b>цветы полевые</b>

Квіти на жакарді і парчі

Вишиті квіткові візерунки на жакарді і парчі, що були популярними вже в XVIII столітті, тріумфально повертаються на подіум. Розкішні вбрання, ніби з плеча Людовика XV, панують в осінньо-зимових колекціях дизайнерів. Dolce & Gabbana продемонстрували ефектну золоту трійку, Erdem створили бірюзову сукню в найкращих традиціях палацового шику, а Richard Quinn показали жакет, вкритий яскравими бутонами. Тим часом Oscar de la Renta і Michael Kors Collection представили жакардові пальта, розписані квітковими патернами.

<b>цветы жаккард</b>

Як справжні

Прихильницям флористичних візерунків припадуть до душі подовжені сорочки, сукні А-силуету і короткі кейпи, прикрашені бутонами і квітами. Так, Prada оспівали цієї осені білу сукню-сорочку з зображенням реалістичних жовтих троянд зі стеблами і шипами, а у Dries van Noten запропонували контрастне рішення – шовкову накидку насиченого фіолетового кольору з рожевими квітковими бутонами.

<b>цветы реалистичные</b>

Тропічні квіти

Тропічні квіти з літніх колекцій дизайнерів плавно переміщаються в осінній гардероб, де стають нагадуванням про яскраві промінці сонця. Так, Erdem продемонстрували бірюзовий брючний костюм, розшитий складним квітковим орнаментом, Peter Pilotto зробили ставку на шовковий комбінезон, що ніжно навіює спогади про літній відпочинок, а Christian Dior зобразили справжні тропічні картини у чорно-білих тонах на спідницях і сорочках.

<b>цветы тропические</b>

Печворк

Клаптева техніка печворк продовжує надихати дизайнерів у новому сезоні осінь-зима 2019/2020. Флористичний коктейль різних відтінків і масштабів панує в багатьох осінньо-зимових колекціях. Наприклад, Dolce & Gabbana умовно поділили сукні на дві рівні частини за допомогою квіткових зображень, а Prabal Gurung хаотично розмістили флористичні візерунки на брючному ансамблі.

<b>цветы пэчворк</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.