До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що купити цього літа: плісирована спідниця

Плісирування було відомим ще в Давньому Єгипті і вважалося ознакою багатства. Процес закладання дрібних складок був досить дорогим і прикрасити ними туніку могли тільки заможні люди. Сьогодні речі з плісируванням доступні всім, адже роблять його не вручну, а машинним способом і використовують, як правило, синтетичні тканини, що дозволяє зберігати форму складок і після багаторазового прання.

Плісирування набуло особливої популярності з настанням епохи стритстайлу та Instagram – воно ефектно виглядає у кадрі як при ходьбі, так і в статиці. Модним дівчатам до смаку плісировані спідниці, які однаково вдало поєднуються з білими бавовняними футболками і жіночними блузами, елегантними жакетами і зручними толстовками. Взуття з такою спідницею доречне теж будь-яке – від грубих кросівок до витончених босоніжок. Vogue.ua подивився, як носять спідниці-плісе сьогодні і вибрав найцікавіші моделі з літніх колекцій.

Реклама

<b>PLEATEDSKIRT</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.