До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Американська мрія: нова колекція в київських магазинах Polo Ralph Lauren

У кінці 2018 року в Україні з'явилася можливість у прямому сенсі придбати американську мрію – в Києві відкрили відразу два магазини Polo Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

Один з магазинів розташований у жвавому торговому центрі Gulliver, де можна придбати чоловічий та жіночий одяг, а інший відчинив свої двері в Ocean Plaza, другому за величиною шопінг-молі столиці, де бренд представив чоловічу, жіночу та дитячу лінії. Обидва втілюють історію і витонченість Polo Ralph Lauren – це впізнавані риси, що стали для всього світу синонімами до американського стилю. А зовсім скоро очікується відкриття третього магазину в ТРЦ Sky Mall.

Реклама
Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

Корпорація Ralph Lauren – світовий лідер у царині дизайну, маркетингу та дистрибуції високоякісних товарів для життя, в тому числі одягу, аксесуарів і товарів для будинку. Протягом п'яти десятиліть давня репутація і відмітний імідж послідовно розвивалися.

Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

Історія компанії почалася з позички в розмірі 50 000 доларів, на які Ральф Лорен заснував Polo Fashion 1968 року. Хоча у нього не було формального навчання дизайну, Лорен ходив з магазину в магазин, так продавав свої краватки, які незабаром були в наявності у великих універмагах. Потім він розробив повноцінну лінію чоловічого одягу.

Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

До 1972 року, через два роки після запуску свого власного бренду і через рік після своєї першої колекції для жінок, Лорен представив світу спортивну сорочку з короткими рукавами і коміром з культовою вишивкою у вигляді гравця поло. Протягом наступних трьох десятиліть бренд розширився на міжнародному рівні і диверсифікував свій асортимент, додав аромати, денім та лінію преміум-одягу.

Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

Ralph Lauren відсвяткував своє 50-річчя в моді в вересні 2018 року видовищним шоу в Центральному парку Нью-Йорка. Бренд Polo має багато найулюбленіших рис і є головною складовою ДНК бренду. Символічно, що в ювілейній колекції були як і знакові речі, так і абсолютно нові, такий собі погляд у майбутнє. Штани з широкими штанинами і штани-гаучо, спочатку натхненні дизайном, створеним Лореном на початку 1970-х років, стали стильною і зручною альтернативою для тих, хто віддає перевагу вільному, але в той же час індивідуальному стилю, як у Даян Кітон у фільмі "Енні Голл", для якого Ральф створив костюми. Суміш новизни і переосмисленої класики також присутня в чоловічій колекції Polo – від класичних костюмів до рваного трикотажу і деніму, достатку камуфляжних принтів і кольору.

Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

Від моменту свого створення особливий імідж бренду постійно розвивався у все більшій кількості продуктів, які представлені у колекціях одягу, аксесуарів і парфумерії для чоловіків і жінок, а також дитячого одягу, що разом складає одну з найвідоміших сімей споживчих брендів у світі. Вважається, що під керівництвом Ральфа Лорена його бренд справив значний вплив на те, як люди одягаються кожного дня, а також на те, як моду рекламують і прославляють в усьому світі.

Polo Ralph Lauren весна-літо 2019

Сьогодні, зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, в Ralph Lauren працює більше 10 000 людей, а 388 магазинів працюють по всьому світу. "Я не створюю одяг – я створюю мрії", – одне з найбільш популярних висловлювань дизайнера. Це, мабуть, один з небагатьох випадків, коли мрії і справді можна купити.

27 березня о 19:00 в ТРЦ Gulliver стиліст Ліна Христофорова і 28 березня о 19:00 в ТРЦ Ocean Plaza стиліст Тетяна Немченко проведуть воркшопи та допоможуть скласти весняний гардероб з нової колекції.

<b>ralph lauren ss kiev</b>

Адреса:

  • Polo Ralph Lauren в Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176, тел. 044 501 8100
  • Polo Ralph Lauren в Gulliver, пл. Спортивна, 1-А, тел. 044 501 8110

Instagram: @kameronfashion

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.