До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про весілля топ-моделі Девон Віндзор

16 листопада Девон Віндзор, супермодель і "ангел" Victoria's Secret, та її коханий Джонні Декс зіграли пишне весілля на острові Сен-Барт. Пара побралася ще в червні 2018 року, але урочисту церемонію перенесла на рік вперед. Vogue.ua знає всі деталі весілля Девон Віндзор і Джонні Декса.

Девон Віндзор і Джонні Декс

6 листопада супермодель Девон Віндзор поділилася коротким відео на своїй сторінці в Instagram. Дівчина написала: "Спочатку приходить кохання, а тоді... ліцензія на шлюб! Крок перший пройдений! Далі...". Цим постом Девон натякнула на наближення весілля. Для розпису наречена вибрала лаконічну мініспідницю та приталений жакет білого кольору, а також обруч, оздоблений перлами. А наречений вбрав брючний костюм пастельного фіалкового відтінку і білу сорочку.

Реклама

Підготовка до святкування весілля розпочалася 15 листопада 2019 року на острові Сен-Барт. У числі заходів була репетиційна вечеря в білому дрес-коді, бранч на пляжі і весільна церемонія 16 листопада. Для вінчання Девон одягнула довгу напів прозору сукню, розшиту квітковими аплікаціями Zuhair Murad. Весільне вбрання нареченої оголювало її тендітні ключиці і підкреслювало витончену фігуру. До образу Девон додала довгу фату, прикрашену вишивкою, і взяла до рук ніжний букет ранункулюсів. Джонні Декс вибрав total-white образ.

Девон Віндзор і Джонні Декс
Девон Віндзор і Джонні Декс

На весіллі Девон Віндзор і Джонні Декса було багато зіркових гостей, зокрема: Шаніна Шейк, Кара Сантана, Олівія Калпо, Джорджія Фаулер, Надін Леопольд і Розмарін де Кок. Зараз молодята продовжують відпочивати на острові Сен-Барт та діляться щасливими світлинами в Instagram.

Девон Віндзор і Джонні Декс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.