До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Разом назавжди: топ-моделі матері і їх доньки

1970-ті й 1980-ті роки були епохою слави супермоделей, коли Сінді Кроуфорд, Крісті Брінклі й Беверлі Джонсон домінували на модній арені. Сьогодні на подіумах, у журналах і рекламних кампаніях з’являються нові обличчя, і серед них є діти колишніх топмоделей. Йоланда Хадід підтримувала своїх дочок Джіджі й Беллу на їхньому шляху до слави, а Сінді Кроуфорд не так давно спостерігала, як її донька Кая Гербер вступає у модельний світ. На честь Дня матері Vogue.ua згадує топмоделей і їхніх дочок, які наслідують матерів.

Сінді Кроуфорд і Кая Гербер
Сінді Кроуфорд і Кая Гербер

<b>синди кайя</b>

Реклама

Сінді Кроуфорд — жива легенда в індустрії моди. Уродженка Іллінойсу, вона зробила собі ім’я ще під час роботи з Pepsi, Versace і Revlon і була частиною "Великої п’ятірки" разом з Наомі Кемпбелл, Ліндою Євангелістою, Клаудією Шиффер, Крісті Тарлінгтон, а потім і Стефані Сеймур. Кроуфорд і її 19-річна дочка, Кая Гербер, здаються сестрами. Юна зірка успадкувала ефектну зовнішність матері й стрімко рухається до вершин модельної кар’єри. Вона вже встигла попрацювати з такими брендами, як Calvin Klein, Marc Jacobs, Saint Laurent і Versace.

Пет Клевелан і Анна Клевелан

<b>Anna Cleveland</b>

Пет Клевелан виросла в Нью-Йорку, і коли їй було всього 14 років, її помітив редактор Vogue. Вона підписала контракт з Ford Models, а пізніше з Wilhelmina, перш ніж почати по-справжньому успішну кар’єру в ролі топмоделі 70-х років в Європі й США. Клевелан регулярно з’являлася на показах таких брендів, як Valentino і Yves Saint Laurent, а також була добре знайома з Карлом Лагерфельдом, Енді Ворголом і Міком Джаггером. Її дочка, Анна Клевелан, також штурмувала світ моди. 28-річна модель підписала контракт з Next Management у 2015 році й відтоді з’являється на показах Chanel, Jean-Paul Gaultier і Marc Jacobs. Також Анну можна постійно бачити на сторінках та обкладинках журналів і в різних рекламних кампаніях.

Крісті Брінклі і Сайлор Лі Брінклі-Кук

<b>Кристи Бринкли</b>

Крісті Брінклі була художницею й мріяла жити в Парижі, коли її вперше помітив фотограф. 1979 року вона знялася для своєї першої обкладинки Sports Illustrated і знову прикрасила її в 1980 і 1981 роках. Брінклі викликала фурор у світі моди, коли повернулася в Sports Illustrated 2017 року, позуючи разом зі своїми доньками Сейлор Брінклі-Кук і Алексою Рей Джоел. Кар’єра її дочки Сейлор почалася зі знімання для журналу Teen Vogue, а вже через два роки Брінклі-Кук підписала контракт з агентством IMG Models і тепер регулярно бере участь у зніманнях.

Йоланда, Джіджі й Белла Хадід

<b>yolanda</b>

За словами New York Post, Йоланда Хадід розпочала свою кар’єру з підписання контракту з Ford Models. Вона покинула Нідерланди, переїхала в Нью-Йорк і почала успішну кар’єру, перш ніж вийти заміж за Мохаммеда Хадіда, а потім Девіда Фостера. Дочки Йоланди, Джіджі й Белла, які підписали контракт з IMG Models, швидко стали зірками модельного бізнесу. Обидві постійно з’являються на показах майже кожного великого бренду, включно з Victoria's Secret Fashion Show. У березні цього року Джіджі й Белла разом з’явилися на обкладинці британського Vogue.

Ванесса Параді й Лілі-Роуз Депп

<b>паради</b>

Ванесса Параді була музикантом і кінозіркою, перш ніж прийти у світ моди. 1991 року вона з’явилася на обкладинці Vogue Paris і того ж року стала послом Chanel. Її дочка Лілі-Роуз Депп, ішла тим самим шляхом в індустрії моди. У 16 років вона дебютувала на показі Chanel і представляє кілька ліній бренду, включно з ароматом Chanel No.5 L'Eau.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.