До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівська мода: герцогиня Кембриджська в тіарі Cambridge Lover's Knot

У вівторок ввечері у Букінгемському палаці відбувся гала-прийом на честь сьомого короля Нідерландів, Віллема-Александра, і королеви Максими, – вони прибули до Великобританії з офіційним дводенним візитом. Їх візит став першим за останні 35 років і з цього приводу королева Єлизавета II влаштувала державний банкет.

Герцоги Кембриджські

Серед перших осіб на прийомі були присутні герцоги Кембриджські. Кейт Міддлтон для заходу обрала сукню Alexander McQueen небесно-блакитного кольору. Також вона одягла тіару Cambridge Lover's Knot, що належала раніше принцесі Діані. Кейт не часто одягає цю коштовність. Востаннє герцогиню помітили у ній на прийомі на честь короля Іспанії в липні 2017 року, а вперше головний убір принцеси Діани вона одягнула для банкету в Букінгемському палаці у грудні 2016 року. На офіційному сімейному портреті в честь Різдва Кейт також в тіарі Cambridge Lover's Knot.

Герцогиня Кембриджська у сукні в Alexander McQueen і тіарі Cambridge Lover's Knot
Герцогиня Кембриджська у сукні в Alexander McQueen і тіарі Cambridge Lover's Knot

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.