До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон обирає бірюзовий

Тільки Меган Маркл і принц Гаррі завершили свою мандрівку країнами Південної Африки, як Кейт Міддлтон і принц Вільям розпочали підготовку до чотириденної поїздки в Пакистан, куди вони вирушать 14 жовтня. Напередодні турне королівська сім'я зустрілася з духовним лідером мусульман. Місцем зустрічі в Лондоні став Центр Ага-Хана, куди подружжя приїхало ознайомитися з сучасною пакистанською культурою.

Реклама

Для офіційного знайомства герцогиня Кембриджська вибрала романтичний жіночний образ. Кейт зробила ставку на бірюзову шифонову сукню з поясом на талії ARoss Girl x Soler. Традиційно вона доповнила свій образ замшевими човниками і клатчем у тон до взуття. Останнім штрихом в образі герцогині стали сережки пакистанського бренду Zeen. Нагадаємо, що з весни 2019 року складанням образів для герцогині Кембриджської займається британська стилістка Вірджинія Чедвік-Гілі. Завдяки Вірджинії стиль Кетрін набув нових барв і став менш консервативним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.