До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова весільна сукня Пріянки Чопри

Схоже, акторка Пріянка Чопра вирішила стати найпопулярнішою нареченою цього року. Весь грудень соціальні мережі обговорювали її весільні образи: і розкішне вбрання Ralph Lauren з фатою більше 20 метрів завдовжки, і костюм в національному стилі від Sabyasachi Mukherji. І коли пристрасті навколо її весілля зі співаком Ніком Джонасом вже вщухли, стиліст Мімі Каттрелл опублікувала в Instagram-акаунті ще одне весільне вбрання Чопри – цього разу яскраво-червону сукню Christian Dior.

Пріянка Чопра (фото: @mimi)

Яскраво-червона сукня з пишною спідницею і вузьким ліфом створена спеціально для нареченої, а її лаконічний характер компенсувала 16-каратна прикраса Chopard, що включала діамантову краплю на лобі.

Реклама
Пріянка Чопра (фото: @mimi)

Нагадаємо, що весілля Пріянки Чопри і Ніка Джонаса відбулось в Мумбаї і мало вигляд п'єси у стилі Боллівуду, що розтягнулася на кілька днів. "Одна з найбільш особливих речей, які нам дали наші відносини, – це злиття сімей, які люблять і поважають одна одну у вірі і культурах. Наше весілля було приголомшливим", – поділилася Пріянка. 20 грудня молодята зіграли ще одну церемонію, для якої наречена обрала сукню із синього шовку, розшиту золотою вишивкою. Її також створив індійський бренд Sabyasachi Mukherjee.

Пріянка Чопра у весільній сукні Ralph Lauren
Пріянка Чопра в лехензі Sabyasachi Mukherji

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.