До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева вінтажа: два нові образи Кім Кардаш'ян

Поки сучасні дизайнери мріють, щоб Кім Кардаш'ян вибрала щось з їхніх останніх колекцій, вона знаходить натхнення у минулому. Одна з головних у світі інфлюенсерів знову вибирає вінтаж і Thierry Mugler. Причому за одну ніч вона одягнула одразу два образи цього бренду з 1990-х, а причиною такої пильної уваги стала виставка Thierry Mugler: Couturissime, яку відкрили в Монреалі.

Перше вбрання Кардаш'ян знайшла у кутюрній осінньо-зимовій колекції 1999 року, яка називалася Les Meduses. У струмливій сукні перламутрового відтінку зі скульптурним золотим корсетом вона була схожою на німфу, що явилася до людей. Увагу від сукні дружина Каньє Веста не відвертала – доповнила її прозорими човниками. Потім Кім з'явилася в білосніжній міні зі складною фактурою, яку Тьєррі Мюглер показав у колекції весна-літо 1994. Сукня підкреслює груди, візуально робить талію вузькою і привертає увагу до округлих стегон, а що ще потрібно місіс Кардаш'ян-Вест для ідеального вбрання?

Реклама

Нагадаємо, що справжньою сенсацією став попередній образ Кім Кардаш'ян у вінтажі Thierry Mugler. Тижнень тому вона з'явилася у чорній сукні з максимально відкритими грудьми з кутюрної колекції 1998 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.