До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша чоловіча колекція Еді Слімана для Celine

У Парижі закінчився Тиждень чоловічої моди. Закрив його Еді Сліман першою чоловічою колекцією для Celine.

Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

На порозі 2020-х років виникла нова культура носіння чоловічого одягу. Завдяки різноманітності і свободі, молоде покоління по всьому світу почало безпрецедентно самовиражатися за допомогою моди. За увагу молоді борються всі: від Вірджила Абло в Louis Vuitton і Кіма Джонса в Dior до Джонатана Андерсона в Loewe і Кріса ван Аша в Berluti.

Реклама
Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

Еді Сліман – це рок-зірка чоловічої моди. Він гіпнотично впливає на молодих чоловіків і жінок, та спонукає купувати його одяг, незалежно від бренду, на який він працює. Згадати хоча б Карла Лагерфельда, який багато років тому схуд тільки заради того, щоб мати гарний вигляд у вузьких костюмах Dior Homme, що створив Сліман.

Чорний двобортний костюм, біла сорочка, чорна вузька краватка і окуляри в стилі Нової хвилі – з першого образу шоу було зрозуміло, що Celine підсумує і остаточно зафіксує головну тенденцію Паризького тижня моди – формальне пошиття знову у грі. В межах колекції була і несподіванка від Слімана: король вузьких штанів представив нову форму костюма з плісированими мішкуватими штанами з високою талією. Так йому вдалося переосмислити безліч образів, що становлять глосарій класики чоловічого одягу.

Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

Якщо його дебютна колекція для модного Будинку була присвячена паризькому шику, то перше чоловіче шоу стало одою Лондону, де віднедавна Сліман проводить майже весь свій час. Образи натхненні іконами британського стилю. Браян Феррі: піджак в клітинку "Принц Уельський" в комбінації з чорними брюками і верблюдячою шубою. Карл Барат: смугастий светр зі шкіряною курткою і вузькими джинсами. Пол Уеллер: сірий костюм з твідовим пальтом.

Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

Парку відтінку хакі, жовто-чорне пальто з тигровим принтом, університетський жакет, дафлкот, шкіряний плащ, жакет Неру, кашемірове пальто, байкерська куртка, дублянка і вовняний халат в клітинку, оброблений крученим шнуром – естетика субкультур модів, рокерів і тедді червоною ниткою пронизувала всю колекцію.

Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

Для створення вечірніх виходів Сліман звернувся до кутюр'є. Сніжне пальто довжиною в три чверті, пронизане срібною ниткою, і ще одне, повністю оздоблене бісером з абстрактним леопардовим візерунком – одні з найбільш вишуканих речей в колекції. Неможливо було не звернути увагу на аксесуари Celine: сонцезахисні окуляри, чорні шкіряні туфлі (повна відсутність кросівок), і останнє, але не менш важливе, – повернення вузьких краваток.

Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

Це шоу Еді Слімана нагадує про його часи в Dior Homme, коли він видав фотокнигу London Birth of a Cult, присвячену рок-сцені Великобританії. З тих пір дизайнер не втратив своєї одержимості екстремальною худорлявістю, смертельною блідістю і специфічними стрижками і представив всі три складові в обличчі нового покоління британських музикантів. По подіуму в ролі моделей пройшлися учасники таких груп, як Drug Store Romeos, Lady Bird and Ugly.

Celine Menswear осінь-зима 2019/2020

Показ Celine – гідний кінець Тижнів моди чоловічого сезону, в якому дизайнери почали активно відмовлятися від вуличного одягу. Це шоу також сигналізувало про те, що Сліман готовий почати нову главу в Celine: ту, яка не відрікається від його юнацьких пристрастей, але відкриває двері для нового і свіжого погляду.

Всю колекцію можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.