До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Панки в Булонському лісі: Frolov осінь-зима 2018/2019

Покази Frolov – це завжди більше, ніж просто демонстрація одягу. Кожного сезону команда бренду вражає гостей постановкою і темами. Після попереднього шоу, яке відбулося в одному з нічних клубів Києва, що на лівому березі, здавалося, що складно придумати щось більш ефектне, але Фролову знову вдалося. Колекцію, натхненну британськими панками і епохою Марії Антуанетти з її вільними поглядами, дизайнер презентував на Сцені №6 "Центру Довженка", влаштувавши справжнє театральне дійство під живе виконання Інни Галатенко творів композитора Валентина Сильвестрова.

Frolov осінь-зима 2018/2019

"Уявіть собі панків, які тусуються по ночах у Булонському лісі", – однією фразою Іван Фролов описує джерело свого натхнення. На сцені ця фраза виражалась у буянні фарб і фактур, поєднанні кольорових ірокезів і перук, червоно-чорної клітинки і напівпрозорих блуз з пишними оборками, теплого об'ємного трикотажу і суконь в білизняному стилі. Попри складність кожного образу, при уважному розгляді стає помітно, що команда Frolov взяла курс на комерціалізацію свого одягу. Практично всі речі абсолютно носибельні та знайдуть своє місце в сучасному гардеробі. Тим не менш, на сцені, це було справжньою історією про зустріч зухвалості, протесту та любовних інтриг, і цю історію краще дивитися без зайвих слів.

Реклама

<b>ФРОЛОВПОКАЗ</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Читайте також:

Bio Luminous: коллекция Poustovit осень-зима 2018/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.