До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наповал: нова кутюрна колекція Valentino

Віра П'єрпаоло Піччолі в актуальність от-кутюр добре відома в модній індустрії. Дизайнер знає, що елегантності і майстерності вже не достатньо, щоб привабити клієнтів. Тому він звернувся до ідеї інклюзивності, яка відгукнулася у світі, в якому прагнуть просувати ізоляціонізм, інші погляди і страх.

Потрібен чималий запас сил і креативності, щоб наповнити подіум настільки яскравими кольоровими поєднаннями і такими демонстративними силуетами. Ця колекція випромінювала зухвалість і сміливість – від першого канарково-жовтого ансамблю, з якого розпочалося шоу.

Реклама

"Сьогодні важливо мріяти про світ без кордонів, де кожен може прожити свій власний шлях", – сказав Піччолі. Ця мрія пронизувала незліченну кількість образів: від оздоблених декором вечірніх ансамблів (з бахромою, вишитими плащами з оксамиту, крепу і ламе) і багатих денних (неймовірне темно-синє кашемірове квіткове пальто з інтарсією) до істинно величних (кашемірові сукні кольору слонової кістки з деталями відтінку металік).

Розкішні і часто в дивовижних поєднаннях – кольори і відтінки стали головними героями колекції. Фірмові трапецієподібні спідниці лимонно-зеленого і сливового відтінків; бюст'є кольорів охри, бузку та флуористо-жовтого; пернаті пальта і драпіровані сукні з крепу в цегляному і аквамариновому забарвленнях.

І головне – майстерність. На створення сукні з квітковими аплікаціями знадобилося 990 годин ручної роботи, а на сукню без рукавів з рожевих марлевих квадратів, з'єднаних один з одним – 2 010. Настільки ж приголомшливими, але майже простими для порівняння, були сукні з драпіруванням, пошиті з тафти смарагдово-зеленого і яскраво-цитринового відтінків. Сукупний ефект всієї цієї краси просто нездоланний.

Переглянути всю колекцію Valentino Couture осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.