До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Louis Vuitton покаже круїзну колекцію у Нью-Йорку

Креативний директор Louis Vuitton, Ніколя Жескьєр, оголосив дату і місце наступного показу круїзної колекції бренду. Шоу відбудеться 8 травня 2019 року в Нью-Йорку. Про це Жескьєр повідомив на своїй сторінці в Instagram: дизайнер опублікував відео, де з висоти пташиного польоту зняті місця попередніх локацій, супроводжувані зображеннями горизонту Нью-Йорка. Колекцію Louis Vuitton Resort 2020 креативний директор представить публіці за день до свого дня народження, і до початку щорічного благодійного балу Met Gala.

Ніколя Жескьєр

Деталі майбутнього показу поки тримають у таємниці, але прихильники вже очікують неймовірне шоу. Щороку бренд дивує їх новими локаціями і відмінними колекціями. Минулого року показ відбувся у старовинному містечку Сен-Поль-де-Ванс на півдні Франції в музеї сучасного мистецтва Fondation Maegh. Раніше Жескьєр представляв свої круїзні колекції в Кіото, Каліфорнії і Ріо-де-Жанейро.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.