До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як створюють корсети з деніму The Coat by Katya Silchenko

Бренд The Coat by Katya Silchenko відомий, перш за все, своїми пальтами. Саме з них почалася його історія, а за пастельними і дуже жіночними моделями авторства Каті Сільченко вишикувався у чергу весь світський Київ. Однак кілька сезонів тому дизайнер додала в арсенал бренду ще одну візитну картку – корсети з джинсу. Vogue.ua дізнався у Сільченко, як їх створюють.

Катя Сільченко

Сільченко – відома прихильниця жіночного і трохи грайливого стилю, естетику якого ідеально доповнює така річ, як корсет. При цьому бренд створює одяг для дівчат активних і практичних, тому корсет повинен бути не тільки красивою прикрасою, але і цілком функціональною річчю. У результаті вирішили його зробити з деніму – матеріалу, якому не страшні сезонні тренди і одномоментні віяння.

Реклама

Так, кожен корсет складається з 62 частин, що дає йому змогу утримувати форму, відмінно підкреслювати жіночу фігуру і приховувати все, що хочеться приховати або, навпаки, підкреслити.

Дизайнер розповідає, що її команда в експериментальному цеху провела чимало годин, щоб створити ту саму форму, яка буде доречною і в парі з коктейльною сукнею, і звичайною бавовняною футболкою. Зараз на бренд The Coat by Katya Silchenko працює відразу 6 фабрик по всій Україні, щоб забезпечити всі замовлення. З не меншим тремтінням Катя Сільченко поставилася і до вибору фурнітури – її всю замовлять в Італії і вона є іменною.

Катя Сільченко
Катя Сільченко

З чого складається світ The Coat дизайнер розповіла нам у невеликому відео-інтерв'ю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.