До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balmain запустив лінію вечірніх суконь

Якщо бренд не бере участь в Тижні високої моди, це не означає, що на червоних доріжках його вбрання не зустріти. Поки увага світу моди прикута до Парижа, Олів'є Рустен оголосив про запуск капсульної колекції вечірніх суконь. Називається вона 44 François Premier – на честь адреси кутюрного ательє П'єра Бальмена, засновника Balmain.

Колекція вечірніх суконь Balmain

Увійшло в колекцію всього десять суконь, але по кожній з них з першого погляду стає зрозуміло, що це саме Balmain. Фасон, що облягає, і несподівані напівпрозорі вставки або вирізи, пір'я і великі золоті ґудзики роблять свою справу. Сам Олів'є Рустен про колекцію розповідає: "Я хотів повернутися до витоків Balmain, не гнатися за сезонними тенденціями, а насолоджуватися моментом, працюючи над кожним сукнею. Ми отримуємо масу замовлень від знаменитих жінок, яких я люблю і якими захоплююся. Упевнений, що вони оцінять 44 François Premier гідно".

Колекція вечірніх суконь Balmain
Колекція вечірніх суконь Balmain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.