До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній тренд: мінісумки

Мінісумки – один з головних трендів сезону осінь-зима 2019/2020. Серед строгих мінімалістичних тоутів, гіперболізованих шоперів, об'ємних клатчів і міських крос-боді дизайнери представили різноманітні варіанти сумок крихітного розміру – від зразків нестандартних геометричних форм до сучасних ридикюлів. Vogue.ua зібрав 5 головних мінісумок цієї осені.

Jacquemus осінь-зима 2019/2020
Незвичні форми

Циліндричні, трикутні, прямокутні і неправильні геометричні форми надихнули дизайнерів на створення небанальних мінісумок у новому сезоні. Так, у колекції Paco Rabbane з'явилися дзеркальні багатокутники на довгому масивному ланцюжку, Jacquemus представили маленьку сумку у формі прямокутної плоскої кишені, а Bottega Veneta – трикутний ридикюль.

Реклама

<b>необычные формы</b>

Мікросумки

Ультрамаленькі сумки в новому сезоні зайняли одну з головних позицій на модному подіумі. Ці мікромоделі навряд чи вмістять у себе все необхідне, проте у них є і свої плюси – вони ефектні і їх можна сміливо взяти у ролі прикраси на світський захід. Так, наприклад, мікросумку Dolce & Gabbana, що за розміром менша за долоню, можна повісити на шию замість кольє.

<b>микро сумки 1</b>

Бахрома

У сезоні осінь-зима 2019/2020 струмлива бахрома, як і раніше, продовжує прикрашати сумки. Але делікатний матеріал родом з Дикого Заходу отримав нове прочитання в колекціях дизайнерів. На зміну замшевій бахромі прийшли нитки зі стразів і шовку. Найбільш урочисті пари можна знайти в колекціях Paco Rabbane і Area.

<b>бахрома 1</b>

Вільні руки

Дизайнери продовжують піклуватися не лише про візуальну складову аксесуарів, але і думають про їхню функціональність і зручність. Так, сумки-бананки і сумки-ключниці, як і раніше, залишаються актуальними в новому сезоні. Мінісумки, що нагадують маленькі шкіряні квадратики на довгих ланцюжках, зручно брати з собою на музичний фестиваль аби звільнити руки, тоді як поясні сумки завдяки своєму розміру є найбільш функціональними на щодень.

<b>сумки-кошельки на шею</b>

Ридикюлі

Перші сумки для монет під назвою ридикюлі з'явилися ще в кінці XVIII століття у Франції. Зараз вони вже не вперше відроджуються і прикрашають колекції багатьох модних брендів. Так, лаконічні монохромні маленькі сумочки з бабусиної шафи показали Victoria Beckham, Moschino поставили на яскравий зелений відтінок і візерунки доларів, а Alexander McQueen представили металевий ридикюль з майбутнього.

<b>ридикюль</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.