До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про нову сумку-бестселер Ralph Lauren

Американський бренд Ralph Lauren на честь 50-річчя представив нову сумку RL50, яка обіцяє стати його новим бестселером. Ця модель продовжує курс Ральфа Лорена на створення позачасових речей. Оцінити новинку вже встигли багато знаменитостей.

RL50 натхненна вінтажними дорожніми сумками, завдяки чому практичність в ній легко поєднується з елегантністю. Прямокутна форма і місткий розмір дає змогу легко її зробити повсякденною супутницею, а базова колірна палітра відтінків допомагає RL50 без проблем комбінувати з дуже різним одягом. Подумав Лорен і про прихильниць невеликих сумок – RL50 зараз доступна відразу у 4 розмірах.

Реклама

"50 років тому я починав з ідеї і мрії, – розповідає Лорен. – При розробці цієї сумки я саме думав над тим, що нам до сих пір потрібні речі, які не вийдуть з моди завтра, а будуть актуальними і через багато років" . Обличчям нової RL50 стала топ-модель Тейлор Гілл – дівчина, благородна краса якої ідеально поєднується з цінностями Ralph Lauren.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.