До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про весілля Джастіна Бібера і Гейлі Болдвін

Майбутнє весілля Джастіна Бібера і Гейлі Болдвін обговорює вся американська преса. Незважаючи на те, що про їх заручини анонсували лише місяць тому, пара вже активно готується до святкування. Також ходять чутки, що пара вже таємно розписалася, але офіційних підтверджень ще немає. Vogue.ua зібрав всі достовірні факти щодо майбутнього свята.

Коли?

Хоча точна дата церемонії одруження поки невідома, Джастін Бібер розповів журналістам: "Весілля – це наступне, що у нас в списку необхідних справ". Шанувальники пари пророкують, що відбудеться свято зовсім скоро, оскільки пару помітили в Hillsong Church в Нью-Йорку минулого тижня.

Реклама
Де?

За словами джерела US Weekly, близький друг пари оголосив, що Джастін Бібер і Гейлі Болдвін хочуть, щоб їхнє весілля було камерним, в колі найближчих. "Джастін Бібер любить Канаду, він живе там. Це місце близьке його серцю і він би хотів там одружитися".

Як Джастін освідчився?

На початку липня Джастін Бібер і Гейлі Болдвін відпочивали на Багамах і, в такій романтичній обстановці, співак зробив пропозицію руки та серця. Сталося це під час вечері в ресторані їх готелю. Він попросив вимкнути камери на цей час, щоб зробити сюрприз своїй 21-річній дівчині приватно. Незабаром Гейлі Болдвін помітили з обручкою на пальці. Через кілька днів пара оголосила про заручини.

Яка на вигляд обручка Гейлі Болдвін?

Після того, як Джастін запитав батька Гейлі, чи може він зробити його доньці пропозицію, співак розробив дизайн персня спільно з Джеком Соллоуом, засновником ювелірного бренду Jack Sollow & Co. Головна прикраса обручки – 18-каратний діамант. Його наречений також вибрав сам.

Хто буде подружками нареченої?

Після оголошення про заручини тітка Гейлі Болдвін розповіла журналістам, що її донька, яка зараз перебуває в Ірландії, і сестра Гейлі, Алайя Болдвін, будуть подружками нареченої. Це не було сюрпризом, оскільки всі в родині Болдвін близькі один з одним.

Якою буде весільна сукня Гейлі Болдвін?

Незважаючи на те, що весілля планують в досить класичному стилі, сукня нареченої може всіх здивувати. По-перше, Гейлі Болдвін нерідко експериментує зі своїми образами на червоних доріжках: то обирає романтичне вбрання, то провокаційне міні. По-друге, вона дружить з багатьма модними дизайнерами, які точно захочуть зробити для дівчини особливу сукню.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.