До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вся британська королівська сім'я на параді на честь Єлизавети II

8 червня в Лондоні відбувся урочистий парад на честь Єлизавети II – Trooping The Colour, який є частиною офіційного святкування її дня народження. Вся королівська родина зібралася на балконі, з якого спостерігала за дійством. Хоч головною героїнею свята є королева, чимало уваги привернули дві герцогині – Кетрін і Меган.

Парад Trooping The Colour на честь королеви Єлизавети II
Парад Trooping The Colour на честь королеви Єлизавети II
Парад Trooping The Colour на честь королеви Єлизавети II

Так, для герцогині Сассекської відвідування Trooping The Colour стало першою офіційною появою на публіці після народження первістка. 6 травня у них з принцом Гаррі з'явився Арчі Гаррісон Маунбаттен-Віндзор. Для заходу герцогиня вибрала темно-синю сукню Givenchy.

Реклама
Герцоги Сассекські

Герцогиня Кембриджська вибрала для параду сукню Alexander McQueen сонячного жовтого відтінку і доповнила образ вигадливим капелюшком Philip Treacy. Разом з принцом Вільямом вони привели на Trooping The Colour всіх дітей, навіть принца Луї, якому в квітні виповнився рік. Малюк дуже жваво реагував на все навколо, і шанувальники герцогів вже жартують, що зовсім скоро він складе конкуренцію принцу Джорджу – ще одному любителю відкритих емоцій на офіційних заходах: від захоплення до нескінченної нудьги.

Герцоги Кембриджські з дітьми

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.