До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що слід знати про принца Джорджа

22 липня 2013 року народився принц Джордж Кембриджський, первісток принца Вільяма і його дружини, герцогині Кетрін. Він займає третє місце в черзі на британський престол – після батька і діда, принца Чарльза. Ще до народження його назвали найвідомішим малюком у світі, а зараз ЗМІ все частіше називають його "містером безпосередністю": він ніколи не стримує своїх емоцій, чи то радість, сум, чи невдоволення. На честь шостого дня народження принца королівська сім'я вже опублікувала його нові світлини. Зробила їх герцогиня Кетрін у саду біля їхнього будинку.

<b>ПринцДжордж-6лет</b>

Реклама

Народився принц Джордж у Лондоні, в госпіталі Святої Марії, а на честь його дня народження в небі над Лондоном запустили салют в 41 залп. Похрестили малюка через два місяці – 23 жовтня 2013 року, а хрещеними батьками принца стали одразу семеро людей, включно з наймолодшим мільярдером Великобританії, Г'ю Гросвенором. Названий принц Джордж на честь короля Георга VI – батька королеви Єлизавети II, своєї прабабусі. А повне ім'я первістка герцогів Кембриджських – Джордж Олександр Луї.

2015 року у принца народилася сестра Шарлотта, а ще через три роки – молодший брат, принц Луї. У кожної дитини численна армія фанатів, але батьки стараються, аби вони не відчували свого особливого становища, а росли максимально просто. Наприклад, у січні 2016-го Джордж пішов у дитячий садок замість занять з особистими гувернантами. Навчальний заклад для дошкільнят розміщений неподалік заміського будинку королівської сім'ї в Анмер-голі в графстві Норфолк. У вересні 2017 року він вже вирушив до школи Thomas's Battersea.

Офіційне фото принца Джорджа на честь п'ятиріччя

За п'ять років життя принц Джордж вже встиг стати справжнім двигуном торгівлі: модні бренди, в яких він з'являвся на заходах чи офіційних фотографіях, миттєво ставали популярними і часто не справлялися з кількістю замовлень. Також юний принц уже став героєм дитячої книжки, а на честь його 5-річчя королева Єлизавета II дала вказівку викарбувати 5-фунтову монету із зображенням Святого Георга. Купити її міг кожен.

Перше фото принца Джорджа Кембриджського

Святкування шостого дня народження принца Джорджа відбудеться у вузькому сімейному колі на Карибах. Острів Мюстік є приватним володінням і безпілотною зоною, тому королівській сім'ї не доведеться турбуватися щодо приватності. Кажуть, що привітання від Єлизавети II маленький принц отримає вже після повернення до Лондона.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.